Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Μίλησε για συμμορία ο «αδιευκρίνιστος» Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης

 

Είναι πρόκληση για κάθε Δημοκρατικό Πολίτη της χώρας, η παρουσία του ακροδεξιού κ. Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας. 

Απέναντι στους «ήρωες με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες» που κράτησαν όρθια τη χώρα στη Πανδημία και μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί ούτε μία από τις δεσμεύσεις που είχε υποσχεθεί δημόσια ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Γεωργιάδης έχει πάρει εργολαβία τη δουλειά, εξαπολύοντας ένα πογκρόμ συκοφαντιών και απειλών, σε όσους Υγειονομικούς διαμαρτύρονται για όσα συμβαίνουν στις Δημόσιες Δομές. 

Μάλιστα, όπως δηλώνει, με ιδιαίτερη περηφάνεια, είναι και «συγκρατημένος» απέναντι στις διαμαρτυρίες, γιατί δεν είναι και Γκάντι (τρομάρα του…). 

Τελευταίο «επίτευγμά» του είναι η νέα ορολογία που διακινεί σε συνεντεύξεις και ομιλίες για να χαρακτηρίσει τους Υγειονομικούς που διαμαρτύρονται. 

Τους χαρακτηρίζει «συμμορία της μιζέριας» αφού γκρινιάζουν για τα πάντα και δεν βλέπουν το μεγάλο έργο που ήδη υλοποιεί η Κυβέρνηση στην Υγεία.

Για το κ. Γεωργιάδη είμαστε «μίζεροι» γιατί:

Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις προσλήψεις συμβασιούχων, ΟΑΕΔ, άνεργοι 55-67, με το 35% των εργαζομένων να έχουν ελαστικές μορφές εργασίας.

Διεκδικούμε να μπούμε στα ΒΑΕ, για να μην δουλεύουμε μέχρι τα 67, που μας το έχει υποσχεθεί ο ίδιος προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης δημόσια δις και το ξέχασε εδώ και 4 χρόνια.

Διεκδικούμε αξιοπρεπείς αμοιβές για το κυκλικό ωράριο και να μην δουλεύουμε για ψίχουλα (8 ώρες νύχτα, αμοιβή 9€).

Διεκδικούμε ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπείς και δεν βολευόμαστε με τις υποσχέσεις για 20€/μήνα (12€ καθαρά) που αφορά αύξηση 1%.

Διεκδικούμε να μην πληρώνει το κράτος +800.000€ σε Εργολάβο και δεκάδες εκατομμύρια σε εργολαβίες το χρόνο, με το party εκατομμυρίων εις βάρος του Δημοσίου να φέρνει τη προσωπική σφραγίδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Διεκδικούμε να γίνονται δωρεάν τα χειρουργεία και να μην πληρώνουν οι πολίτες, ζητώντας να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις, να ανοίξουν οι κλειστές χειρουργικές κλίνες και να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

Διεκδικούμε να δοθούν κίνητρα και στους υπόλοιπους Υγειονομικούς (ΕΣΥ δεν είναι μόνο οι γιατροί..) για να στελεχωθούν τα νησιά και τα άγονα και ο κ. Γεωργιάδης σφυρίζει κλέφτικα.

Εμείς, αφήνοντας τον κ. Γεωργιάδη στο παραλήρημά του, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των Υγειονομικών και θα μας βρίσκει πάντα μπροστά του στις φιέστες και στα εγκαίνια που δρομολογεί ακυρώνοντας το Success Story της Κυβέρνησης στην Υγεία.

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου