Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη λειτουργία του ΕΚΑΒ

 

Πέρασε απαρατήρητο από το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, ίσως γιατί οι καλές ειδήσεις υπακούν στο γνωστό ρητό “good news, no news”.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου, την οποία παραχώρησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, την περασμένη Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για το Εθνικό Κάντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και την πολύτιμη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ”, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής σχετικά:

Όπως είδατε φέτος το καλοκαίρι δεν γράφτηκε τίποτα αρνητικό για το ΕΚΑΒ. Σε όλα τα μεγάλα περιστατικά που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, από το τραγικό δυστύχημα στο λούνα πάρκ έως το ατύχημα με το μικρό παιδί στο Ράλι Ακρόπολης στην Αμφίκλεια, το ΕΚΑΒ λειτούργησε σε χρόνο μηδέν. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το πως λειτούργησε φέτος το ΕΚΑΒ. Είχε εμφανή διαφορά από πέρσι”.

Είναι αλήθεια: Έχει πιάσει τόπο η ιδιαιτέρως σκληρή δουλειά, την οποία έχει κάνει συστηματικά και με σχέδιο τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, και, ασφαλώς, οι γιατροί, οι διασώστες και οι λοιποί εργαζόμενοι αυτής της πολύ κρίσιμης και ευαίσθητης υπηρεσίας του ΕΣΥ της χώρας μας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου