Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Γυναίκα που σώθηκε οριακά από το ΕΚΑΒ ευχαριστεί και επισημαίνει: «Αντιμετωπίστε τα προβλήματα των επαγγελματιών υγείας»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αλλά και μια επισήμανση αποστέλλει η γυναίκα που διασώθηκε την Κυριακή από το ΕΚΑΒ Καβρού, η οποία είχε κινδυνέψει να πεθάνει από τσίμπημα σφήκας. Η κυρία Ε.Α. (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr) δηλώνει την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες του ΕΚΑΒ και το προσωπικό του νοσοκομείου Ρεθύμνου, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει η πολιτεία να στηρίξει τους εργαζόμενους στην Υγεία και να λύνει τα προβλήματά τους αντί να τα χειροτερεύει.

Αναφέρει:

«Με την αφορμή ενός περιστατικού που απείλησε όχι μόνον την υγεία μου αλλά και την ίδια μου τη ζωή, (αναφέρομαι στο τσίμπημα σφήκας) καθ’ ότι είμαι αλλεργική θέλω να εκφράσω τις μύχιες ευχαριστίες στους διασώστες του ΕΚΑΒ Γιώργο Κωσταριδάκη και  Γιώργο Κόρκακα που με άψογο τρόπο επιμελήθηκαν και φρόντισαν να με επαναφέρουν κυριολεκτικά στη ζωή εφαρμόζοντας τα δέοντα ώστε να απαλείψουν τον κίνδυνο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Επίσης επιθυμώ να σχολιάσω και να τονίσω την αναγκαιότητα στήριξης των ανθρώπων που ασκούν αυτό το σπουδαίο έργο.

Σώζουν ζωές κάτω από δύσκολες συνθήκες ενώ η δική τους ζωή είναι γεμάτη από ανασφάλεια λόγω των μη σταθερών συνθηκών της επαγγελματικής τους απασχόλησης.

Κρίνοντας από την προσωπική μου εμπειρία παρακαλώ θερμά κάθε αρμόδιο να δει με θετικό τρόπο την αντιμετώπιση τα προβλήματα των επαγγελματιών υγείας.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ρεθύμνης για την άψογη αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε από το τσίμπημα της σφήκας και για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας μου.»

zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου