Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Το ΕΚΑΒ Πύλης, απέκτησε το δικό του σπίτι

 

Ύστερα από αίτημα του Δ/ντή του ΚΥ Πύλης κ. Ιωάννη Κουτσονάσιου, την σύμφωνη γνώμη της 5ης ΥΠΕ & τις συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα, οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ Πύλης, αποκτούν πλέον το δικό τους σπίτι.

Πρόκειται για έναν οικίσκο 25τμ, πλήρως εξοπλισμένο, ο οποίος τοποθετήθηκε στην δυτική πλευρά του χώρου του ΚΥ Πύλης, αλλά & ένα στέγαστρο για το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης, το οποίο κι αυτό κατασκευάστηκε στον ίδιο χώρο του Κέντρου Υγείας Πύλης.

Επί τούτου & μια σειρά άλλων ζητημάτων, επισκέφθηκε την Πύλη & το Κέντρο Υγείας, ο Υπουργός Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο οποίος περιηγήθηκε στους χώρους εγκατάστασης των δύο κατασκευών, από τον Δ/ντή του ΚΥ Πύλης κ. Ι. Κουτσονάσιου, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα, του Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας κ. Ηλία Τσιαούση, των επικεφαλής των δύο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Θ. Χήρα & Β. Τσιούτσια, του προέδρου της ΤΚ Πύλης κ. Βασ. Κανέλα, του δημ. συμβούλου κ. Ευαγγ. Κουτή και φυσικά των ανθρώπων του ΕΚΑΒ Πύλης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την συνδρομή του στις δύο κατασκευές.

Μιλώντας στο PyliNews.gr, ο Υπουργός κ. Σκρέκας δήλωσε ικανοποιημένος από την όλη εξέλιξη και για άλλη μια φορά είπε ότι είναι στο πλευρό της Δ/σης & των εργαζομένων του ΚΥ Πύλης.

Ο κ. Κουτσονάσιος από την πλευρά του ευχαρίστησε την Δ/ση του ΔΕΔΔΗΕ & τον Υπουργό κ. Σκρέκα, για την δωρεά αυτή, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις εργασίες ανάπλασης στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου & τον Δήμο, δηλώνοντας παράλληλα πως κι από πλευράς Δ/σης & από πλευράς προσωπικού, γίνεται αγώνας για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Υπ/τής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλ. Τσιαούσης ευχαρίστησε κι αυτός τον ΔΕΔΔΗΕ & τον Υπουργό, λέγοντας πως πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή, ό,τι καλλίτερο για την στέγαση των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, οι οποίοι δικαιούνται να έχουν τους δικούς τους χώρους, ώστε να είναι λειτουργικοί και άνετοι. «Είμαστε κοντά στο ΚΥ Πύλης, όπως και σε όλα τα ΚΥ των ορίων ευθύνης μας», δήλωσε ο κ. Τσιαούσης.

Skrekas KY Pylis (5)

Skrekas KY Pylis (7)

Skrekas KY Pylis (11)

Skrekas KY Pylis (18)

Skrekas KY Pylis (19)

Skrekas KY Pylis (22)

Skrekas KY Pylis (24) Skrekas KY Pylis (25)

Skrekas KY Pylis (27)

Skrekas KY Pylis (33)

Skrekas KY Pylis (34)


pylinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου