Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Άτυπη προεκλογική συγκέντρωση το πάρτι της γιορτής του Πλεύρη

 

«Φωτιά» πήρε πεζόδρομος στο Κολωνάκι όπου εδρεύει γνωστό «γαλάζιο» στέκι, όπου γιόρτασε τη γιορτή του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Καλεσμένοι δημοσιογράφοι, φορείς, Πρόεδροι Οργανισμών, Διοικητές ΥΠΕ αλλά και Νοσοκομείων καθώς και κυβερνητικά στελέχη που πέρασαν μια βόλτα από τον γνωστό πεζόδρομο για να ευχηθούν στον Θάνο Πλεύρη.

Στα πηγαδάκια από αριστερά ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, και ο σύμβουλος του υπ. Υγείας Σπύρος Κούκος.

Η προσέλευση μεγάλη με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και πάντα αυτές οι συγκεντρώσεις έχουν πολιτικό ενδιαφέρουν.

Παρούσες και η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα, η υφυπουργός Ζωή Ράπτη και ο βουλευτής Δ.Μαρκόπουλος

Και γι αυτό σε όλα τα πηγαδάκια οι συζητήσεις για την ημερομηνία των εκλογών έδιναν και έπαιρναν, ενώ τους ψιθύρους μονοπώλησε η θέση κατάταξης που θα λάβει στην Α’ Αθήνας ο Θάνος Πλεύρης.

Το Σύστημα Υγείας …εν δράσει. Από αριστερά ο Διοικητής του Ευαγγελισμού Τάσος Γρηγορόπουλος και δεξιά ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου που μετρά κοντά 20 χρόνια στον φορέα

Τα στοιχήματα κυριάρχησαν καθώς η εκλογική Περιφέρεια του υπουργού Υγείας θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη αφού παίζουν μεγάλα ονόματα και οι θέσεις είναι “κλειδωμένες“.

Για ένα ποτό στην υγειά του Θάνου Πλεύρη και ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου

Μάλιστα η εκλογική διαδικασία αυτής της χρονιάς δυσκολεύει λόγω και της καθόδου Πιερρακάκη αλλά και από το γεγονός ότι η ΝΔ θα λάβει μια λιγότερη έδρα με βάση τα μειωμένα ποσοστά που εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις.

Παρόντες και όλοι οι Πρόεδροι των Οργανισμών. Στη φωτό ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θ.Ζαούτης

Πάντως ο Θάνος Πλεύρης ως καλός οικοδεσπότης δεν έπαψε να πηγαίνει από παρέα σε παρέα, να χαιρετά τους παραβρισκόμενους και όσους τον τίμησαν. Για όλους είχε έναν καλό λόγο να πει ενώ ήταν αισιόδοξος για την εκλογική του νίκη.

Δώρα πολλά δεν δέχτηκε αλλά φαίνεται ότι βολιδοσκόπησε τις διαθέσεις και την τάση που επικρατεί για το πρόσωπό του…

healthreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου