Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Κέρκυρα: Αντιδράσεις εργαζομένων ΕΚΑΒ για την σύναψη συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες ασθενοφόρων


Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας τονίζει τα εξής: αισθάνεται την επιτακτική ανάγκη να εκφράσει επισήμως την έντονη διαφωνία του με την σύναψη συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες ασθενοφόρων στο δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικά στο νησί της Κερκυρας και την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του ΕΚΑΒ Κερκυρας με διασώστες.

Το σωματείο συναντήθηκε με τον κυβερνητικό βουλευτή ΝΔ κο. Στέφανο Γκικα, οφείλουμε εδώ δε να αναφέρουμε ότι κατά την πληροφόρηση μας οι συμβάσεις θα αφορούν δευτερογενείς διακομιδές.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κερκυρας έχει διατηρήσει σε ισχύ το τμήμα των ασθενοφόρων με προσωπικό που καθημερινά εκτελεί τις δευτερογενείς διακομιδές αρα δεν μπορούμε να μιλάμε για δευτερογενείς διακομιδές που δεν εκτελούνται στο νησί μας.
Η δυνατότητα ενίσχυσης για το ΕΚΑΒ Κερκυρας μπορεί να δωθεί αμεσα με την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού που σε συνάντηση μας και με την Περιφέρεια Ιονίων Νησων.

Εχουμε λαβει διαβεβαιωση για την δυνατοτητα μισθοδοσιας τουλαχιστον ακομα 10 επικουρικων συναδελφων για το νησι μας μεσω ΕΣΠΑ

corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου