Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Αγκάθι η στελέχωση των δομών υγείας στη Νότια Ρόδο

 

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η περιοχή της Νότιας Ρόδου, μίλησε στους δημοσιογράφους, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την Δημοτική Ενότητα της Νότιας Ρόδου, Σάββας Καραταπάνης, επισημαίνοντας πως το αδύναμο σημείο παραμένει η στελέχωση των δομών υγείας.

Ο κ. Καραταπάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις εξελίξεις με τα ελάφια που συνεχίζουν να δημιουργούν τροχαία ατυχήματα και προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες, τόνισε πως μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί κανένα από τα μέτρα για τα ελάφια, τα οποία είχε ανακοινώσει από τη Ρόδο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

«Βρισκόμαστε ακόμη εν αναμονή της μελέτης για τις περιφράξεις. Προς το παρόν μόνον οι ταΐστρες και οι ποτίστρες έχουν τοποθετηθεί» όπως είπε.

Κληθείς να σχολιάσει την αύξηση του αριθμού των αεροδιακομιδών που καταγράφονται από το ΕΚΑΒ στα νησιά της περιοχής μας, τόνισε πως οφείλεται στην μεγάλη πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία στα νησιά της περιοχής μας που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά, αναγκάζονται να ζητούν παρέμβαση του ΕΚΑΒ.

skyrodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου