Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Χωρίς ασθενοφόρα ο Αλμυρός -Κίνδυνος για την ζωή των πολιτών

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα δυο ασθενοφόρα οχήματα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού είναι ουσιαστικά παροπλισμένα και βρίσκονται διαρκώς σε εργασίες επισκευής με αποτέλεσμα τόσο τη διακινδύνευση της ανθρώπινης υγείας και της ίδιας της ζωής όσο και τη δυσάρεστη εντύπωση που προκαλείται στον πληθυσμό της περιοχής, από την έλλειψή τους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού απαιτεί και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση σε όλους τους τοπικούς πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες και φορείς να ενεργήσουν άμεσα και πρακτικά για την επίλυση του προβλήματος πριν θρηνήσουμε τη ζωή κάποιου πολίτη εξαιτίας της ολιγωρίας ή αδιαφορίας.

Το δημοτικό συμβούλιο καλεί την 5η ΥΠΕ να αναλάβει τις ευθύνες της και να φροντίσει για τη μόνιμη και ασφαλή παρουσία 2 ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Αλμυρού καθώς επίσης και όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων για την συντήρηση των κτηριακών υποδομών του Κ.Υ. Αλμυρού.
Επίσης ζητά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας να ενεργήσει προς την κατεύθυνση αυτή, μέσω προγραμμάτων για την απόκτηση και διάθεση  ενός τουλάχιστον καινούργιου ασθενοφόρου για ην ενίσχυση των δομών υγείας του Δήμου.

gegonota.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου