Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Η απάντηση του Δ/ντη ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας - Θράκης για την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου

 

Προς όφελος των Σερραίων πολιτών θα είναι η νέα λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου ΕΚΑΒ  σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας- Θράκης Χαρίλαο Λώτη καθώς η νέα αυτή σύνδεση θα δώσει τη δυνατότητα να τεθεί σε λειτουργία στην υπηρεσία του πολίτη ένα ακόμη ασθενοφόρο.

Η ανακοίνωση που μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σερρών Νάσος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών πως καταργείται το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ  Σερρών σε δύο με τις εβδομάδες καθώς θα μεταφερθεί στην Καβάλα προκάλεσε αναστάτωση. Για το σοβαρό ζήτημα αυτό ο Διευθυντής ΕΚΑΒ  Ανατολικής  Μακεδονίας –  Θράκης κ. Χαρίλαος Λώτης μίλησε στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο κ. Λώτης ξεκαθαρίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν απειλείται η ορθή λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στο σταθμό του ΕΚΑΒ Σερρών.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως πρόκειται για εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας και  περιγράφει το πως θα γίνεται η νέα λειτουργία επικοινωνίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Αν. Μακ-Θρακ η νέα αυτή σύνδεση θα  δώσει τη δυνατότητα να τεθεί σε λειτουργία στην υπηρεσία του πολίτη ένα ακόμη ασθενοφόρο. Οι νέες εγκαταστάσεις σύντομα ολοκληρώνονται.

epiloges.tv

2 σχόλια:

  1. Είναι η ίδια λογική που χώρισε τα πληρώματα των κέντρων υγείας και τους έβαλε να πηγαίνουν μόνοι στα περιστατικά έχοντας παρεούλα τον οποιοδήποτε υπάλληλο (καθαρίστρια, μαία, βοηθό μικροβιολόγου κ.α.). Διπλασιασαμε τις βάρδιες επαίρεται ο υπουργός αλλά αποφεύγει να συμπληρώσει με πιο τίμημα, την υποβάθμιση της παρεχόμενης υπηρεσίας και την ουσιαστική μετατροπή της προνοσοκομειακης περίθαλψης σε υπηρεσία ταξι. Απορώ γιατί δεν επιστρατεύει απευθείας τα ταξί να τελειώνει το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΧΟΡΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή