Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ενημερωτική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

 

Αθήνα 06/03/2024

Αρ. πρωτ. 021


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Σας ενημερώνουμε ότι τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ήρθε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας το υπόλοιπο του ποσού για το  πρόγραμμα της εκπαίδευσης στα πτητικά μέσα,  έγινε τροποποίηση του προϋπολογισμού του Ε.Κ.Α.Β, εστάλη στο Υπουργείο προς έγκριση και μόλις επιστρέψει θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των χρημάτων στους δικαιούχους συναδέλφους.

Το σωματείο εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Αθηνών προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. κατά του τρόπου ποσόστωσης της υπό εξέλιξη  προκήρυξης στην κατανομή προσωπικού αλλά και για τις μελλοντικές προκηρύξεις.

Επίσης στην ίδια προσφυγή στρεφόμαστε και ενάντια στον διορισμό προσωπικού χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ανεξάρτητα  από αυτό έχουν γίνει παρεμβάσεις στο υπουργείο εσωτερικών και στο Υπουργείο Υγείας για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. θα πραγματοποιηθεί συνέλευση – ενημέρωση των επικουρικών συναδέλφων για τις εξελίξεις.

Για τους επικουρικούς συναδέλφους που ανήκουν στο σωματείο μας και είναι στα εκτός Αττικής παραρτήματα, αλλά και για τους υπόλοιπους επικουρικούς συναδέλφους πανελλαδικά θα δημοσιευτούν σε λίγες μέρες αποσπάσματα της προσφυγής, γιατί αφορά όλους τους επικουρικούς Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β.    

 

 somatioekab166.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου