Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο δεν πήγε, γιατί είχε πολλά περιστατικά!

 

Σε καταγγελία πως παρ’ ότι κάλεσε το ΕΚΑΒ από το μεσημέρι της Τρίτης (2/5), δεν εμφανίστηκε ποτέ το ασθενοφόρο, προχώρησε γυναίκα από την Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης μέσω του Mynews.gr. 

Συγκεκριμένα, η κ. Όλγα Δ., η οποία είχε τραυματισμό από μηχανή πριν από μερικές μέρες, προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της χωρίς αποτέλεσμα και πλέον βρίσκεται στο σπίτι ανήμπορη να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Ο σύζυγός της, αλλά και ο γιος της προσπαθούν να την βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούν, διότι η γυναίκα χρήζει άμεσης περίθαλψης από το νοσοκομείο. Μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να διακομισθεί  μέσω φορείου από τους τραυματιοφορείς που γνωρίζουν τι πρέπει ακριβώς να κάνουν και πώς να την τοποθετήσουν στο κρεβάτι.

Η κ. Όλγα λοιπόν κάλεσε το μεσημέρι το ΕΚΑΒ, όμως το ασθενοφόρο δεν εμφανίστηκε ποτέ, όπως καταγγέλλει και μάλιστα μετά από επανειλημμένες οχλήσεις, απάντησαν ότι έχουν να εξυπηρετήσουν πολλές περιπτώσεις τροχαίων και δεν ήταν εφικτό να πάνε στο σπίτι της για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Η ίδια περίμενε αρκετές ώρες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Και αναρωτιέται: «Δεν μπορώ να κουνηθώ. Έχω σοβαρό πρόβλημα και ζητώ το απλό: Να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά δεν ανταποκρίνονται. Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο πρέπει να κάνω. Έχω χτυπήσει σε λεκάνη και πόδι», μας ανέφερε.

Τα πλήρη  στοιχεία της γυναίκας βρίσκονται στη διάθεση του Mynews.gr.

mynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου