Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Δωρεάν στέγη για το προσωπικό του ΕΚΑΒ

 

Ομόφωνα εγκρίθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου για παροχή δωρεάν διαμονής στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που θα κληθεί να υπηρετήσει στο νησί κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Δήμος Σκιάθου μιας και διαθέτει κατάλυμα σε κάποιο δημοτικό ακίνητο ούτε δημοτικό ξενώνα προκειμένου να καλύψει τη διαμονή των υγειονομικών υπαλλήλων που θα κληθούν να μετοικίσουν προσωρινά στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Για την κάλυψη της διαμονής θα χρησιμοποιηθούν ξενοδοχειακού τύπου υποδομές, γιατί το προσωπικό που αναμένεται να υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου θα καλύψει συγκεκριμένες εφημερίες χωρίς να έχει μόνιμη και συνεχή παρουσία στη Σκιάθο. Ετσι, κρίνεται απαραίτητη η δωρεάν διαμονή ως κίνητρο προς το μετακινούμενο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, για την κάλυψη των αυξημένων και επειγουσών αναγκών του, καθώς είναι αδύνατο να βρεθεί διαθέσιμο ακίνητο προς μίσθωση για τόσο μικρό χρονικό διάστημα .

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτησή τους στο Δήμο Σκιάθου, την απόφαση μετακίνησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, και Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι κάτοικοι του Δήμου Σκιάθου, ούτε έχουν οι ίδιοι ή η σύζυγοί τους πλήρη κυριότητα ή την επικαρπία κατοικίας στη Σκιάθο, όπου θα υπηρετήσει το διάστημα από 2 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου.

taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου