Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Με ΙΧ και όχι με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε 5χρονη από τον Πύργο στην Πάτρα

 

Εξιτήριο έλαβε σήμερα η 5χρονη από τον Πλάτανο που το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σκόνταψε και χτύπησε σε σίδερα που εξείχαν από τσιμέντο, στο χώρο της παιδικής χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Προτεραιότητα της οικογένειας της 5χρονης ήταν η αποκατάσταση της υγείας της μετά τα τραύματα και έπειτα θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες με τις καταγγελίες για το περιστατικό.

Ωστόσο ένα γεγονός πέρασε σε δεύτερη μοίρα, στην υπόθεση του τραυματισμού της 5χρονης.

Μιλώντας στο ilialive.gr ο πατέρας της Θανάσης Καραχάλιος, σημείωσε ότι από το Κέντρο Υγείας της Αρχ. Ολυμπίας όπου γιατροί και προσωπικό έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για την πρώτη αντιμετώπιση του περιστατικού και επισημάνθηκε πως χρήζει η μεταφορά του παιδιού με ασθενοφόρο από τον Πύργο στην Πάτρα. Οι γονείς μετέφεραν την 5χρονη στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου αντικαταστάθηκαν κάποιες γάζες στην πληγή και υπήρξε άρνηση για να μεταφερθεί το παιδί με ασθενοφόρο στην Πάτρα. Έτσι μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους το παιδί στο Καραμανδάνειο, όπου έγιναν και τα ράματα στο σημείο του κεφαλιού που είχε τραυματιστεί δίπλα στο μάτι.

Στο ΠΓΝΠ στο Ρίο μεταφέρθηκε για την διενέργεια εξετάσεων και επέστρεψε και πάλι στο “Καραμανδάνειο” όπου παρέμεινε για νοσηλεία από το βράδυ του Σαββάτου έως και το πρωί της Τρίτης.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου