Σάββατο 15 Απριλίου 2023

"Μετρημένα κουκιά" τα ασθενοφόρα στις Σέρρες - Τρία συν ένα που λείπει μόνιμα

 

"Μετρημένα κουκιά" τα ασθενοφόρα στις Σέρρες. Τα απανωτά περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες έρχονται να το επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά.

Στην έλλειψη ασθενοφόρων αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Καρίπογλου ο οποίος μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί. Σύμφωνα με τον κ. Καρίπογλου συμπολίτισσά μας το απόγευμα της Μ. Τρίτης έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στην εκκλησία αλλά δυστυχώς δεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ. Ν. Σερρών καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν σε αυτό οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα απανωτά περιστατικά που σημειώθηκαν στα Θερμά, στο Φλάμπουρο και στις Σέρρες, επιβεβαιώνουν το σοβαρό πρόβλημα.

Την δική του απάντηση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ μιλώντας πάντα στην ίδια εκπομπή.

"Δεν επαρκούν τα ασθενοφόρα που υπάρχουν στον νομό", δηλώνει ο κ. Χρήστος Αγγελίδης. "Αυτό το ξέρουμε εδώ και μια δεκαετία. Τα ασθενοφόρα είναι τέσσερα και είναι πάρα πολύ λίγα για την έκταση που έχει ο νομός αλλά και για τον πληθυσμό που έχει. Να αναφέρουμε επίσης ότι από αυτά τα ασθενοφόρα το ένα λείπει μόνιμα σε διακομιδή από πρωτοβάθμιο σε δευτεροβάθμιο υγειονομικό σχηματισμό ή ακόμη και σε τριτοβάθμιο που είναι η Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα είναι διαχρονικό", τονίζει.

epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου