Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Δωρεά 75 μπουφάν στον Τομέα Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη δωρεά 75 μπουφάν για τις ανάγκες των πληρωμάτων του Τομέα Καρδίτσας του ΕΚΑΒ παρέδωσε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Τομέα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ο Περιφερερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρα, των βουλευτών κ.κ. Γ. Κωτσού και Ασ. Σκόνδρα, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κων. Νούσιου, των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Δημ. Αναγνωστόπουλου και Λ. Ρογγανάκη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αθ. Ακρίβου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Κων. Ζυγογιάννη και της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Μ. Κουτσιούμπα.

«Χωρίς το αγαθό της δημόσιας Υγείας όλα τελούν υπό αίρεση και αναίρεση. Γι’ αυτό κι εμείς συνεργαζόμενοι υπερβαίνουμε τι αρμοδιότητές μας και βοηθάμε το δημόσιο σύστημα υγείας και τους ανθρώπους που προσφέρουν σ΄ αυτό και έτσι σήμερα είμαστε εδώ να δώσουμε 75 μπουφάν στους ανθρώπους που βοηθούν καθημερινά τον συνάνθρωπό τους γιατί το πρώτο που καλείς όταν παθαίνεις κάτι είναι το ΕΚΑΒ. Βλέποντας λοιπόν την έλλειψη και την χρησιμότητα των ειδών αυτών πήραμε την απόφαση ως Περιφέρεια να κάνουμε αυτή την προσφορά και ως ένδειξη ευχαριστίας για την συνεργασία που είχαμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και των δυστυχημάτων που είχαμε στην περιοχή. Όμως δεν σταματάμε εδώ με το ΕΚΑΒ γιατί έχουμε χρηματοδοτήσει και νέα ασθενοφόρα και μάλιστα αναμένουμε να έρθουν και 4Χ4 και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε για τον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ.» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κων. Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης επισήμανε επίσης ότι με τη συνεργασία της Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης δρομολογούνται σημαντικά έργα για το Νοσοκομείο Καρδίτσας όπως το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης προϋπολογισμού 5,5 εκ € και η αναμόρφωση των ΤΕΠ προϋπολογισμού 806.000 €, ενώ έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την αναμόρφωση του Κέντρου Υγείας Σοφάδων και του Κέντρου Υγείας Παλαμά.

Υπενθύμισε επίσης τα έργα που προηγήθηκαν όπως η Ψυχιατρική Κλινική και η αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και του ΕΣΥ.

Με τη σειρά της η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες για την αγαστή συνεργασία, καθώς και τον Υπουργό και τους βουλευτές που βρίσκονται κοντά στο Νοσοκομείο.

Θερμές ευχαριστίες για τη δωρέα των νέων μπουφάν απηύθυνε τέλος και ο υπεύθυνος του Τομέα Καρδίτσας του ΕΚΑΒ κ. Μιχ. Κρόκης.

karditsalive.net

3 σχόλια:

  1. Ραγιάδες εσείς, Ραγιάδες τα παιδιά σας Ραγιάδες τα παιδιά των παιδιών σας, αυτούς που λέτε ευχαριστώ, είναι αυτοί που το 2012 σας έκοψαν το δώρο τον Χριστουγέννων, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας είναι ακριβώς αυτοί που μας υποβάθμισαν σαν υπηρεσία είναι αυτοί που μας εξαθλίωσαν σαν Έλληνες πολίτες.
    Και εσείς βρε έρμα τους ευχαριστηθείτε και βγάζετε φωτογραφίες μαζί τους ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους αρχίσετε στις κλωτσιές μαζί με τον ψευτοσυνδικαλιστή τον Γουλα που καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, τουλάχιστον εμείς εδώ πάνω τέτοια κατάντια δεν την έχουμε σαν εσάς εκεί περαστικά σας πρόβατα.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι κακος . Ασε μην θυμιζεις και ξύνεις πληγες στον Γιαννακη μας απο την Βορεια Ελλαδα και τις προσφατες εκλογες στην ΠΟΠ - ακομη το φυσαει και δεν κρυωνει
      Το φαγατε το παλικαρι μας τον γκρεμισατε τον αετο μας τον μαυροματιανο .

      Διαγραφή
  2. Κανενας συνδικαλιστης κανενας βουλευτης Νονός ο Αγοραστός !
    Κουμπαράκια μας έκανε .
    Ας ειναι καλα η τεχνικη υπηρεσια της περιφερειας και οι κωδικοι του προυπολογισμου για Ατομικα Μεσα Προστασιας των Εργαζομενων σε αυτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή