Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

«ΕΚΑΒ Τερπνής SOS». Κατατέθηκε αναφορά - καταγγελία στον εισαγγελέα

 

Αναφορά - καταγγελία προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου και τον Διευθυντή του παραρτήματος ΕΚΑΒ Καβάλας Χαρίλαο Λώτη, η οποία κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, σχετικά με τη λειτουργία του σταθμού του ΕΚΑΒ Τερπνής, κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Βισαλτίας- ΠρΟΤΑγωνιστής» του Δήμου Βισαλτίας Αλέξανδρος Τζιάγκαλος.

«Θα το καταπιούμε ΑΜΑΣΗΤΟ και αυτό; Όλοι γνωρίζουμε ότι το ΕΚΑΒ Τερπνής δεν λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο. Ξέρετε τι μας απάντησαν οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Υγείας; Ότι λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με 1 ασθενοφόρο!!! Ότι είναι φημολογία το κλείσιμό του!!!
Μας εμπαίζουν με προκλητικό τρόπο! Το θέμα είναι, γιατί το ανεχόμαστε εμείς; Γιατί φοβόμαστε να αντιδράσουμε; Τί κάνει η Δημοτική Αρχή; Ήρθε η ώρα ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ! Εμείς σαν παράταξη για αρχή αποφασίσαμε να προσφύγουμε στο αρμόδιο Υπουργείο και στη δικαιοσύνη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ τα ανυπόστατα που μας απάντησαν! Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε ΕΥΘΥΝΕΣ!! ΑΞΙΖΟΥΜΕ περισσότερα!! Αρκεί να το πιστέψουμε!!» ανέφερε ο κ. Τζιάγκαλος.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς- καταγγελίας:

infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου