Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Το ευχαριστώ του κ. Γεώργιου Λαϊάκη στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας και την Πυροσβεστική

 

Τη Πέμπτη 9/6 η οικογένειά μου δοκιμάστηκε από μια πυρκαγιά, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποια ανθρώπινη απώλεια. Μια πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το πατρικό μου σπίτι, αλλά και το σπίτι του δεύτερου πατέρα μου, του Βαγγέλη Τέτσιου .

Ωστόσο μέσα από τις στάχτες ανασύρθηκαν κάποια μικροαντικειμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας όπως το μετάλλιο του παππού μου, ο οποίος συμμετείχε ως στρατιώτης στον πόλεμο της Κορέας, θυμίζοντάς μου μια από τις παραινέσεις του

《ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ,ΟΜΩΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ》

Οι πυροσβέστες της ΠΥ Καλαμπάκας και ΠΥ Τρικάλων δεν κάνανε απλά το καθήκον τους, αλλά υπερέβαλλαν εαυτόν καθοδηγούμενοι από του Διοικητές τους οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί ενεργά στην κατάσβεση. Το γεγονός ότι ερχότανε προσωπικό εκτός υπηρεσίας για να συνδράμουν, μόνο ελπίδα δίνει στην τοπική κοινωνία.
Οι αστυνομικοί που μετείχαν στο συμβάν και ιδιαίτερα ο Αθανάσιος Ράπτης υπερέβησαν του αντικειμένου του λειτουργήματός τους για να βοηθήσουν.

Συνδημότες μας και ιδιαίτερα οι, Βασίλης Θεοδώρου, Νίκος Θεοδώρου, Χρήστος Τσουρβάκας  ,Χρήστος Ψαρρής  και Αντώνης Δαμασκηνός με κίνητρο μόνο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του προσφέροντας βοήθεια όπου απαιτήθηκε.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που βοήθησαν αλλά δεν υπέπεσαν στην αντίληψη μας.

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, και άγνωστοι, η συμπαράσταση όλων σας ήταν και είναι συγκινητική.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους…

Η ζωή συνεχίζεται… με πιο μεγάλη θέρμη…
Με πιο μεγάλη πίστη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου