Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Θερμή... υποδοχή του Θ. Πλεύρη στην Χίο

 

Με πανό, συνθήματα και πλακάτ υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, εργαζόμενοι στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο μέλη του ΣΕΣΝΟΧ, νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων,θέτοντας τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Χίου.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την άφιξη του ο υπουργούς, σύμφωνα με το astraparis.gr, κατευθύνθηκε στα γραφεία της διοίκησης του νοσοκομείου για να ενημερωθεί ενώ αντιπροσωπεία του ΣΕΣΝΟΧ των γιατρών του ΕΚΑΒ και των φορέων έχει ζητήσει συνάντηση μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα όπως οι ελλείψεις σε προσωπικό, η εμμονή του υπουργείου να ιδιωτικοποιήσει υπηρεσίες όπως η καθαριότητα και η επιστροφή των ανεμβολίαστων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στις υπηρεσίες τους.

Ο υπουργός είχε σειρά συναντήσεων με το σύλλογο των νοσοκομειακών γιατρών και τους διευθυντές των κλινικών. Μετέπειτα επισκέφθηκε μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί (αεροδρόμιο και δικαστικό μέγαρο) ενώ είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Αλλοδαπών στην πρώην ΒΙΑΛ, καθώς και το Κέντρο Έρευνας Μαστίχας στην Καλλιμασιά.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου