Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

«Επέστρεψαν» οι διακομιδές ασθενών με κορωνοϊό στη Λάρισα

 

Νέο «κύμα» με διακομιδές ασθενών που νοσούν από κορωνοϊό καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες  στη Λάρισα, ενώ αυτή η εξέλιξη αφορά κυρίως συμπολίτες ηλικίας άνω των 65 ετών για τους οποίους κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Ο κ. Γιάννης Γούλας – πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας – μιλά στο larissanet.gr και σκιαγραφεί την κατάσταση που επικρατεί…

«Δυο μήνες τώρα παραλαμβάναμε ένα περιστατικό κάθε 10 μέρες. Την τελευταία εβδομάδα όμως βλέπουμε μια έξαρση των περιστατικών κορωνοϊού σε μεγάλες ηλικίες» αναφέρει ο κ. Γούλας.

Παράλληλα, ο ημερήσιος αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Λάρισα έχει αυξηθεί και πλέον κινείται σταθερά άνω από 100… Η νέα κατάσταση συνδυάζεται από πολλούς με την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων με τελευταίο αυτό που είχε να κάνει με την χρήση της προστατευτικής μάσκας, ενώ σημείο καμπής αποτέλεσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παράλληλα, ένα ακόμη σημείο στο οποίο στέκεται ο κ. Γούλας αφορά στην αύξηση που καταγράφεται στα τροχαία ατυχήματα κατά τον τελευταίο μήνα, καθώς επισημαίνει ότι «η κίνηση ανεβαίνει συνεχώς και ενώ τα τροχαία ατυχήματα είχαν σταματήσει, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ραγδαία αύξηση επίσης σε περιστατικά παράσυρσης πεζών και μέθης» καταλήγει ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου