Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Καταγγελία στον εισαγγελέα για την απουσία ασθενοφόρου στην Τερπνή Σερρών

 

Έγγραφη αναφορά καταγγελία για τον σταθμό λειτουργίας του ΕΚΑΒ Τερπνής απέστειλε ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Τζιάγκαλος προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου και τον Δ/ντη του Παραρτήματος ΕΚΑΒ-Καβάλας κ. Χαρίλαο Λώτη, ο οποίος μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ έκανε λόγω για εμπαιγμό και για έλλειψη διεκδικητικότητας.

Έγγραφη αναφορά – καταγγελία κοινοποιούμενη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών για την λειτουργία του σταθμού του ΕΚΑΒ Τερπνής απέστειλε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Βισαλτίας Αλέξανδρος Τζίαγκαλος προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου και τον Δ/ντη του Παραρτήματος ΕΚΑΒ-Καβάλας κ. Χαρίλαο Λώτη, ζητώντας να ενεργήσουν άμεσα ώστε ο σταθμός του ΕΚΑΒ Τερπνής να λειτουργήσει επί 24ώρου βάσεως, όπως προβλέπεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο κ. Τζιάγκαλος μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ έκανε λόγω για εμπαιγμό καθώς και για έλλειψη διεκδικητικότητας εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το ΕΚΑΒ Τερπνής εξυπηρετεί 3 κέντρα Υγείας, της Νιγρίτας, Μαυροθάλασσας και Στρυμονικού, τους φιλοξενούμενους του Οίκου Ευγηρίας ΑΛΚΜΗΝΗ, τους εργαζόμενους της Πολυεθνικής Εταιρείας FIBRAN, τους κρατούμενους του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας και τους ασθενείς του ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας γεγονός που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη λειτουργίας του.

epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου