Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Επιστολή Επάρχου Μανώλη Μουσελλή στον Υπουργό Υγείας για τη μη προκήρυξη θέσεων στον ΕΚΑΒ Καλύμνου

Επιστολή απέστειλε ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής με αποδέκτες τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, στον Πρόεδρο ΕΚΑΒ ,στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ,με κοινοποίηση στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή ” Για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο νησί, εδώ και 10 χρόνια, δεν έχει γίνει καμμιά πρόσληψη τακτικού προσωπικού.  Με ικανοποίηση λοιπόν ακούσαμε την εξαγγελία της κυβέρνησης, για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο  ΕΚΑΒ  και θεωρήσαμε αυτονόητο  ότι  θα  καλυφθούν οι ανάγκες και της Καλύμνου. Όμως με την δημοσιοποίηση  της προκήρυξης 5Κ/2023, βρεθήκαμε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, διαπιστώνοντας ότι θέσεις για την Κάλυμνο δεν έχουν προκηρυχθεί.

Η επιστολή καταλήγει:

Θεωρούμε ότι είναι μια πολύ σοβαρή παράλειψη , που θα έχει άσχημες συνέπειες για το νησί. Σας καλούμε να μεριμνήσετε, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, ώστε  άμεσα να προκηρυχθούν οι πέντε θέσεις μόνιμου προσωπικού, που έχει ανάγκη η Κάλυμνος, για να λειτουργήσει απρόσκοπτα  στο νησί η υπηρεσία του ΕΚΑΒ. Αναμένουμε την θετική ανταπόκριση σας, για την αποκατάσταση  της παράλειψης αυτής.

Παραθέτουμε ως έχει την επιστολή:


kalymnos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου