Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»



Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στη διάρκεια της εφημερίας στο Νοσοκομείο στα «Επείγοντα» όπου και περιηγήθηκε με συνεργάτες του αλλά και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του Ευαγγελισμού όπου συνάντησε ασθενείς με τους οποίους και συνομίλησε.

Αδωνις Γεωργιάδης

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο νέος υπουργός Υγείας προσπάθησε να διαπιστώσει εάν υπήρχαν αναμονές καθώς ο Ευαγγελισμός είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας και σηκώνει και το μεγαλύτερο βάρος των περιστατικών της Αττικής.

Παράπονα από παραβρισκόμενους ασθενείς

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ethnos.gr ο Άδωνις Γεωργιάδης άκουσε και παράπονα από παραβρισκόμενους ασθενείς αλλά και καλά λόγια, καθώς πολλοί ήταν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που του έλεγαν πως η κατάσταση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι πιο οργανωμένη σε σύγκριση με άλλα.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Ωστόσο, δεν απέφυγε και τις διαμαρτυρίες ο νέος υπουργός Υγείας για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, αφού πολλοί ασθενείς έσπευσαν να του διατυπώσουν τις εμπειρίες του για τα όσα έχουν δει στο σύστημα υγείας.

Πάντως, ο Ευαγγελισμός επειδή ακριβώς είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, δέχεται και τις περισσότερες αιφνιδιαστικές επισκέψεις των νέων υπουργών Υγείας. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον περασμένο Ιούνιο, αντίστοιχη αιφνιδιαστική επίσκεψη είχε κάνει στο Νοσοκομείο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος είχε αναλάβει λίγες ημέρες πριν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης να σημειωθεί πως είχε προειδοποιήσει τους Διοικητές Νοσοκομείων στην πρόσφατη συνάντηση μαζί τους ότι θα πηγαίνει αιφνιδιαστικά στα νοσηλευτικά ιδρύματα για να διαπιστώνει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου