Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Η κοροιδία και η ταλαιπωρία των στρατιωτικών που έγιναν με το ζόρι οδηγοί ασθενοφόρων…

 

Οι διαδοχικοί θάνατοι πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας αποκάλυψε τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό στο ΕΚΑΒ. Τι έκανε; Αποφάσισε να καλύψει τα κενά με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Τι αντιμετωπίζει ένας στρατιωτικός που υπηρετεί σε ακριτική περιοχή ως οδηγός ασθενοφόρου;

Πρόβλημα 1: 8 μέρες από την άφιξη του του  έχουν αλλάξει 3 σπίτια και αναμένεται κι άλλη μετακόμιση.

Πρόβλημα 2: Από τα χρήματα που θα πάρει  αν αφαιρέσουμε  το κόστος  των εισιτηρίων του πλοίου την  σίτιση του μένουν περίπου  16 με 17 ευρώ την  ημέρα (σύνολο παραμονής 30 μέρες), όπως γίνεται αντιληπτό δεν φτάνουν ούτε για ένα πλήρες γεύμα.

Πρόβλημα 3: Μιλώντας με το Υπουργείο Υγείας τον παρέπεμψαν στην υγειονομική περιφέρεια που ανήκει το νησί, διότι όπως του είπαν  έχει εγκριθεί ημερήσιο κονδύλι 150 ευρώ ανά άτομο.

Μιλώντας με την υγειονομική περιφέρεια του είπαν ότι ναι ισχύει το κονδύλι αλλά δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστούμε , το ψάχνουμε ακόμη!!!!!

Πρόβλημα 4: Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και τη διοίκηση της μονάδας του εισπράττει  ατέρμονη αδιαφορία.

Πρόβλημα 5: Ο πρώτος της τάξης τοπικός άρχοντας απαξιώνει μέχρι και σήμερα να συναντήσει τους στρατιωτικούς που έγιναν με το ζόρι οδηγοί  ασθενοφόρου.

Πρόβλημα 6: Ίσως το πιο σοβαρό και απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι το νησί διαθέτει στρατόπεδο οι στρατιωτικοί-οδηγοί ασθενοφόρου ζήτησαν φαγητό τους έδωσαν για 4-5 μέρες και μετά τους είπαν να  μην πάνε ξανά διότι δημιουργούν πρόβλημα στον στρατό… Οι οδηγοί ασθενοφόρων δεν ανήκουν στις ΕΔ;

Στο ΓΕΕΘΑ όλα καλά;

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου