Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Αλλαγή της Επιτροπής σύνταξης - επικαιροποίησης των τεχνικών προδιαγραφών ασθενοφόρων

 

Η τελευταία επικαιροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών των ασθενοφόρων οχημάτων του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε το 2018. Ωστόσο, η εξέλιξη των διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν από τότε, οι μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν κυρίως στο καθ’ αυτό όχημα τύπου VAN αλλά και στην διασκευή του σε ασθενοφόρο όχημα, καθιστούν επιτακτική την επικαιροποίησή τους. 

Επιπλέον λόγοι που επιβάλλουν την επικαιροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών, έχουν να κάνουν με την ανάγκη υιοθέτησης τεχνολογιών που καθιστούν το έργο των Διασωστών λιγότερο επιβαρυντικό σωματικά γι’ αυτούς και πάντα προς όφελος του ασθενούς. 

Βάσει των παραπάνω, προτείνουμε την λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής που θα έχει ως έργο την εξέταση των τεχνολογικών και επιχειρησιακών δεδομένων σήμερα και εν συνεχεία την επικαιροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών όλων των τύπων ασθενοφόρων οχημάτων του ΕΚΑΒ.

Το Δ.Σ., αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση της υπηρεσίας, μετά από διαλογική συζήτηση 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Τον ορισμό Επιτροπής σύνταξης - επικαιροποίησης των τεχνικών προδιαγραφών ασθενοφόρων οχημάτων του ΕΚΑΒ αποτελούμενης από τους: 

1) Ιωάννη Λούκο κλάδου ΤΕ Μηχανικών 

2) Κυριάκο Πέρρο κλάδου ΠΕ Μηχανικών 

3) Σταύρο Παπαδήμα κλάδου ΔΕ Πληρ/των Ασθ/ρων 

4) Παναγιώτη Κουκόπουλο κλάδου ΔΕ Πληρ/των Ασθ/ρων 

5) Παναγιώτη Κοκμοτό κλάδου ΔΕ Πληρ/των Ασθ/ρων 

6) Θεοφάνη Τσιατσιάνη κλάδου ΔΕ Πληρ/των Ασθ/ρων 

7) Δημήτριο Κρητικό, κλάδου ΤΕ Μηχανικών ΄

Εργο της ανωτέρω Επιτροπής ορίζεται η εξέταση των υπαρχόντων τεχνολογικών και επιχειρησιακών δεδομένων και η επικαιροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών όλων των τύπων ασθενοφόρων οχημάτων του ΕΚΑΒ, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του πρακτικού της εν λόγω Επιτροπής, την 16η Μαρτίου 2022. 

diavgeia.gov.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου