Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Άσκηση σεισμού στο 4ο Δημοτικό Ερμούπολης (ΦΩΤΟ)

 

Μεγάλη άσκηση επί πεδίου για περίπτωση σεισμού και απεγκλωβισμού έγινε σήμερα στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό και 6ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης.

Σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα, στα σχολεία μας, 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης και 6ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, έγινε άσκηση επί πεδίου για περίπτωση σεισμού και απεγκλωβισμού.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα της προληπτικής πολιτικής και της εκπαίδευσης. Της καλλιέργειας της παιδείας της συνεργασίας και της εκπαίδευσης της βιωματικής προσέγγισης εμπειριών κι ευκαιριών διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε σε θέση αυτά που λέμε να τα βιώνουμε και στην πράξη και να συνεργαζόμαστε: Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, Τ.Α.Ερμούπολης, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ερμούπολης, ΕΚΑΒ Ερμούπολης, ΔΕΔΔΗΕ Σύρου κι εμείς, όλοι κι όλες μαζί: μια όμορφη προσπάθεια,ένα αποτελεσματικό παράδειγμα για τα παιδιά.

Αυτό είναι το όραμά μας, άλλωστε, κι αυτό θα προσπαθούμε με κάθε μας ενέργεια: να καλλιεργούμε την πρόληψη, τη συντονισμένη συνεργασία, το σεβασμό στην προσβασιμότητα.

Σε μία ομορφότερη κοινωνία πολιτών!

 cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου