Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Ο Υπουργός Υγείας ενώ ετοιμάζει απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών κάνει “αγκαλιές” με βιομήχανο αρνητή

 

Ο Υπουργός υγείας Αθ. Πλεύρης την ίδια ώρα που αναγγέλλει ότι ετοιμάζει ρύθμιση για την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών με το επιχείρημα ότι αρνούνται την επιστήμη, την ίδια ώρα φωτογραφίζεται στην Κω αγκαλια με το φαρμακοβιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος πραγματικά αρνείται την επιστήμη αφού με συνεχείς δημοσιεύσεις του εδώ και καιρό ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο για το covid 19 είναι γεννετικός τροποποιητής που αλλάζει το DNA με αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Πλεύρης και Γιαννακόπουλος βρέθηκαν μαζί στο Νοσοκομείο της Κω πριν μερικές ημέρες για τα εγκαίνια της γεννήτριας οξυγόνου του Νοσοκομείου στην οποία συνέβαλε οικονομικά η ΒΙΑΝΕΞ (η εταιρία του κ. Γιαννακόπουλου), και ο κ. Πλεύρης τον ευχαρίστησε θερμά (δείτε ΕΔΩ).

Η στάση του Υπουργού Υγείας είναι απόλυτα υποκριτική αφού προφανώς δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφίζεται δημόσια με έναν αρνητή του εμβολίου και να τον ευχαριστεί, αρκεί να είναι βιομήχανος και να συνεισφέρει ως “ευεργέτης” στο υπουργείο του, ενώ την ίδια ώρα τους ανασφάλιστους υγειονομικούς που οι περισσότεροι δεν είναι αρνητές και  έχουν προσφέρει για χρόνια  στο σύστημα υγείας, ετοιμάζεται να τους απολύσει!

ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου