Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Με ακροδεξιά επιχειρηματολογία και ιδεολογικές αναφορές η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για «Υγειονομικούς εκτός ΕΣΥ».

Με ακροδεξιά επιχειρηματολογία και ιδεολογικές αναφορές  η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για «Υγειονομικούς εκτός ΕΣΥ».



Μέχρι σήμερα το κυβερνητικό εκδικητικό εγχείρημα των αναστολών εργασίας στηρίχτηκε (νομικά, δικαστικά και επικοινωνιακά) στο επιχείρημα της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Τώρα που με την μετάλλαξη όμικρον αυτό το επιχείρημα κατέρρευσε πλήρως, ο υπουργός υγείας Θ. Πλεύρης - πρώην βουλευτής ακροδεξιού κόμματος (ΛΑΟΣ) - ανακάλυψε το απίστευτο και παγκοσμίως πρωτότυπο επιχείρημα ότι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται δεν αποδέχονται την επιστήμη και για  αυτό πρέπει να απολυθούν.

Αν αυτή δεν είναι ακροδεξιά λογική απολύσεων λόγω φρονημάτων τότε τί είναι;

Σύμφωνα με το επιχείρημα του κ. Πλεύρη την ίδια τύχη θα έχουν το επόμενο διάστημα και οι καπνιστές Υγειονομικοί. Η σύγχρονη επιστήμη συστήνει τη διακοπή του καπνίσματος για την πρόληψη θανατηφόρων νοσημάτων, όμως παρόλο αυτά κάποιοι υγειονομικοί συνεχίζουν να καπνίζουν. Πρέπει να απολυθούν γιατί δεν αποδέχονται την επιστήμη, και συνεχίζουν να καπνίζουν;

Η λογική του Πλεύρη είναι ρατσιστική, παράλογη και αντιεπιστημονική (δεν έχει υπάρξει απόφαση κανενός επιστημονικού οργάνου ή επιτροπής που να την εισηγείται ή να την αποδέχεται), και για αυτό πρέπει να απομονωθεί από την κοινωνία και να καταγγελθεί από όλους τους υπεύθυνους φορείς.

Καλούμε τη Κυβέρνηση της Ν.Δ και τον κ. Πλεύρη, έστω και την ύστατη στιγμή, να βάλουν ένα ΤΕΛΟΣ στον ακροδεξιό κατήφορο που έχουν πάρει και ΑΜΕΣΑ να πάρουν τη πρωτοβουλία να επιστρέψουν ΟΛΟΙ οι Υγειονομικοί που είναι σε Αναστολή, με βάση τα Πρωτόκολλα που λειτουργούν. Και να ξεχάσουν κάθε σκέψη, ότι χρησιμοποιώντας ως «εργαλείο» τον Εμβολιασμό θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τους «μύχιους πόθους» τους για να απολύσουν Δημοσίους Υπαλλήλους, ολοκληρώνοντας τις απολύσεις που είχαν  αρχίσει το 2014. Όπως και τότε θα μείνουν με τη χαρά, να το ξέρουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου