Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Πιερίας – Μια πράξη αγάπης και μνήμης από την Ειρήνη Παρασκευοπούλου

 

Μια  εξαιρετική πράξη αγάπης και μνήμης από την κα Ειρήνη Παρασκευοπούλου, η οποία αποφάσισε να προσφέρει ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας, στη μνήμη του μοναχογιού της  Άκη {Παναγιώτη} Παρασκευόπουλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, του συζύγου της Δημήτριο Παρασκευόπουλο, καθώς και του Αθανάσιου Παμπέρη.

Ράγισαν καρδιές, σήμερα το πρωί, κάτω από το σπίτι της κας Παρασκευοπούλου, επί της οδού Σμύρνης στην Κατερίνη, κατά τη διάρκεια τελετής αγιασμού του ασθενοφόρου.

Η κυρία Ειρήνη, με τα μάτια γεμάτα δάκρυα και την καρδιά της ανοικτή, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο γιος της πριν από τον θανατό του. Μέσα από τις λέξεις της, αναδείχθηκε η μάχη που έδωσαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς και η ανεκτίμητη στήριξη που τους παρείχε  το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Οι προσπάθειές τους, όπως είπε  η κυρία Ειρήνη, ήταν ουσιαστικές και είχαν μεγάλη σημασία στη ζωή του γιου της.

Η ομιλία της κυρίας Ειρήνης ήταν μια αληθινή αφήγηση αγάπης και ανθρωπιάς. Οι λέξεις της έκαναν τις καρδιές όλων να ραγίσουν, αναδεικνύοντας το βάθος του πόνου της, αλλά και τη δύναμη που αντλούσε από τη μνήμη του γιου της. Η κα Παρασκευοπούλου νωρίτερα είχε χάσει και τον σύζυγός της.

Η δωρεά του ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Πιερίας από την κ. Παρασκευοπούλου θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη στις διασώσεις, με την ίδια να εύχεται να μεταφέρει μόνο ηλικιωμένους κι όχι νέους ανθρώπους.

Η κα Παρασκευοπούλου, μετά το πέρας του αγιασμού, μοίρασε χυμούς και γλυκίσματα στη μνήμη του γιου της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου