Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Οικονομικά νέα και AXXON


 Από το fb του Σταύρου Παπαδήμα 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ AXXON …

Επειδή γίνεται ο κακός χαμός θα προσπαθήσω να ενημερώσω όσο καλύτερα μπορώ :

1. Στην μισθοδοσία της 13ηςΦεβρουαρίου ( λίγο πιο νωρίς ) θα μπουν οι ΄΄ώρες Δεκεμβρίου 2023 ΄΄.

2. ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ : Έχει ζητηθεί από την Κεντρική Υπηρεσία προς όλα τα παραρτήματα να αποστείλουν καταστάσεις με τα εκτός έδρας Ιουλίου – Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2023 έως τέλος Φεβρουαρίου. Αυτά πρέπει να ελεγχθούν και θα ενημερωθείτε το επόμενο διάστημα πότε θα πληρωθούν.

3. ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ : Έχει εγκριθεί η πρώτη δόση του προϋπολογισμού  του Υπουργείου Υγείας για το 2024 προς τα νοσοκομεία και τους εποπτευόμενους φορείς, όπως το ΕΚΑΒ. Αυτό σημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα έρθουν χρήματα του προϋπολογισμού για τις λειτουργικές δαπάνες που από εκεί πληρώνεται η δαπάνη για την στολή. Θα ενημερωθείτε με ανακοινώσεις πότε θα καταβληθεί στους εργαζόμενους αφού έρθουν στην Κ.Υ όλες οι καταστάσεις από τα παραρτήματα με τους δικαιούχους. Πέρυσι και πρόπερσι πληρώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και φέτος λογικά για εκεί πάει ή το αργότερο για 13 Μαρτίου. Θα ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες. Τώρα κάποιοι που λένε ότι πέρυσι πληρώθηκε 26 Γενάρη μάλλον μισθοδοτούνται από άλλη υπηρεσία και άλλη χώρα… Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου κάθε χρόνο εγκρίνεται προς τα τέλη Ιανουαρίου και ξεκινάνε οι διαδικασίες.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AXXON …Κατάντησε κακόγουστο αστείο το θέμα. Το πρόγραμμα  ΄΄Κάνεις πως απέκτησες δεξιότητες, κάνω ότι σε δίδαξα δεξιότητες ΄΄ τελείωνε 22 Δεκεμβρίου 2023,ημέρα Παρασκευή. Ακολουθούσε Σαββατοκύριακο και μετά Χριστούγεννα και πρώτη μέρα Χριστουγέννων, δηλαδή 4 συνεχείς αργίες. Πολύ κακώς η εταιρεία διέρρεε ότι θα πληρωθεί ο κόσμος 27-28 Δεκέμβρη με κλειστά τα πάντα. Είναι αδύνατον να πληρωθείς ένα πρόγραμμα πριν υπογράψει η επιτροπή ότι εκτελέσθηκε στο σύνολο του, μετά να πάει στην διαχειριστική αρχή που εποπτεύει όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ ,να απολογιστεί και τέλος στο Υπουργείο Οικονομικών για την τελική υπογραφή, στην περίπτωση μας από τον υφυπουργό .

Όλα αυτά απαιτούν κάποιο χρόνο και ελπίζω τις επόμενες μέρες να υπογραφεί ,αν δεν έχει γίνει ήδη σήμερα και να φανούν τα λεφτά στο ΕΚΑΒ .Όταν γίνει αυτό θα ενημερωθείτε πως θα πληρωθείτε και πότε περίπου. Να μην ακούτε καμία ημερομηνία γιατί έχουν ακουστεί πολλές και όλες ήταν ράδιο αρβύλα... Δεν θέλω να γράψω κάτι παραπάνω για αυτό το πρόγραμμα τώρα, αλλά μόλις πληρωθούν όλοι τα ξαναλέμε….

Καλό βράδι να έχετε

facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου