Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από 2:30 ώρες στο Κ.Υ. Κουφαλίων – Άνθρωπος περίμενε με εγκεφαλικό

 

Μεσημεριανές ώρες σήμερα (16/02) άνθρωπος με εγκεφαλικό στο κέντρο υγείας Κουφαλίων περίμενε το ΕΚΑΒ 2:30 λεπτά, το οποίο κατέφτασε μετά από διαρκείς κλήσεις συγγενικών του προσώπων.

Μια κωμόπολη 10,000 κατοίκων αφημένη στη τύχη της. Ζωές αφημένες στη τύχη τους. Δήμαρχοι και βουλευτές μιλούν για ανάπτυξη, για διορθώσεις και τα έργα να κάνουν… καπνό. Αλήθεια τα ασθενοφόρα που υπήρχαν από δωρεές, για ποιο λόγο έφυγαν; Γιατί δεν υπάρχει πλέον κανένα;

Άραγε σε τι χώρα ζούμε; Σε μια χώρα εκτροχιασμένη. Πλήρη υποτίμηση της υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Κοινωνία σε σήψη και ΕΚΑΒ σε εγκατάλειψη.

Βρείτε μια χώρα που άνθρωπος να αργοσβήνει και το ΕΚΑΒ μα σφυρίζει αδιάφορα. Το «καλύτερο» να σου δίνουν απαντήσεις «ξεκίνησε», μετά από λίγο «όχι ακόμα δεν έφυγε».

Αλήθεια ελέγχονται από κανέναν; Πώς και με ποια κριτήρια επιλέγουν τα περιστατικά; Η ανθρώπινη ζωή μετράει στο τέλος της ημέρας;

Είναι θλιβερό και εξοργιστικό ότι οι άνθρωποι αφήνονται στη τύχη τους και στη τύχη του «μέσου» που μπορεί να έχεις ώστε να καταφέρεις να σωθείς.

Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι οι αρμόδιοι του δήμου του δημοτικού συμβουλίου δεν έχουν πάρει ακόμα δραστικές και άμεσες αποφάσεις.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου