Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σέρρες: Απαντήσεις και λύσεις κ. Λώτη

 

Λοιπόν ας παραθέσουμε τα γεγονότα

Γεγονός 1ο

Σήμερα ένας 46χρονος κάτοικος σε περιοχή του δήμου Σιντικής κατέληξε μετά από καρδιακό επεισόδιο. Όπως κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής κ. Τάτσιος ο οποίος μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Κέντρο υγείας Ροδόπολης όπου οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωη. Ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ροδόπολης  δεν μετακινήθηκε λόγω έλλειψης οδηγού. Από τον σταθμό της Κοίμησης δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Έτσι κλήθηκε ασθενοφόρο από την πόλη των Σερρών το οποίο όταν έφτασε ο άνδρας είχε καταλήξει.

Γεγονός 2ο

Εδώ και μήνες έχει ανασταλεί η λειτουργία του σταθμού ΕΚΑΒ Τερπνής. Παρά το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Βισαλτίας δεν υπάρχει απάντηση για το πότε και αν επαναλειτουργήσει.

Γεγονός 3ο

Προ μηνός ο Διευθυντής 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ κ. Λώτης είχε συναντήσεις με το σύνολο σχεδόν των Σερραίων δημάρχων όπου υπήρξαν και δελτία τύπου .

Αναμένουμε από την κ. Λώτη να ενημερώσει του Σερραίους πολίτες για την επιχειρησιακή κατάσταση του ΕΚΑΒ στην ΠΕ Σερρών .Και αν θέλει ένα απολογισμό της θητείας του στα 2 και κάτι χρόνια. 

serraikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου