Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Στελεχώνεται με προσωπικό και ασθενοφόρο η Ζάκυνθος

 

Συνάντηση εργασίας για θέματα αντιμετώπισης των προβλημάτων που παρουσιάζονται με την υποστελέχωση της Υπηρεσίας στην Ζάκυνθο και τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση ενόψει και των αυξανόμενων αναγκών της θερινής περιόδου είχε η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Αικατερίνη Μοθωναίου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, τον Προϊστάμενο Τομέα ΕΚΑΒ Ζακύνθου Νικόλαο Κορώνη και επιχειρησιακά στελέχη του Προέδρου ΕΚΑΒ.

Η Αντιπεριφερειάρχης κατέδειξε τα σοβαρά προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στον τομέα της υγείας σε μία νησιωτική περιοχή και μάλιστα, σε ένα νησί που κάθε καλοκαίρι υποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες και οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας αυξάνονται κατακόρυφα.
Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στη στελέχωση του ΕΚΑΒ στα νησιά, λόγω έλλειψης φθηνών καταλυμάτων ωστόσο εξέφρασε την πρόθεση του να ενισχυθεί ο Τομέας Ζακύνθου με προσωπικό και με ένα επιπλέον ασθενοφόρο.
Η κα Μοθωναίου κατέστησε σαφές πως θα κινήσει εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την εξασφάλιση στέγης και τροφής προς τα στελέχη του ΕΚΑΒ που θα έρθουν να ενισχύσουν τις ανάγκες του νησιού και παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Παπαευσταθίου για το ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα της Ζακύνθου.

imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου