Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Κίνηση ανθρωπιάς από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ!!!


Αντί για δώρα στα παιδιά τους, αγόρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες!!!
Σε μια πολύ όμορφη και ταυτόχρονα ζεστή και ανθρώπινη χειρονομία προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν διάφορα κοινωνικά προβλήματα, που λόγω των εορτών πολλές φορές «μεγιστοποιούνται», προχώρησαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας.
Αντί λοιπόν να πραγματοποιήσουν κάποια γιορτή και να αγοράσουν δώρα και γλυκά για τα ίδια τους τα παιδιά, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι σύλλογοι εργαζόμενων, αποφάσισαν φέτος, να κάνουν κάτι το διαφορετικό και κόντρα ίσως στην κοινή λογική.

Τα χρήματα που επρόκειτο να δαπανήσουν για μια τέτοια εκδήλωση, τα χρησιμοποίησαν προκειμένου να αγοράσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που ενδεχομένως να τα έχουν περισσότερο ανάγκη.
Έτσι λοιπόν, έσπευσαν σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται και στην Κέρκυρα και αγόρασαν όπως προαναφέραμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία στην συνέχεια προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, προκειμένου και αυτό με την σειρά του να ανακουφίσει και να στηρίξει τις άπορες οικογένειες.

Μακάρι η κίνηση αυτή των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ να βρει κι άλλους «μιμητές» στην μικρή μας κοινωνία της Κέρκυρας περνώντας με αυτόν τον τρόπο το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου