Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Διασώστες του ΕΚΑΒ και δύο γιατροί επανέφεραν στη ζωή 71χρονο που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε!!!


Ανακοπή της καρδιάς υπέστη ο 71χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγούσε προχθές το Ι.Χ. αυτοκίνητό  του στο 3ο χλμ του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής και το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε επάνω στη μπάρα ασφαλείας.
Για καλή του τύχη, στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ κατά σύμπτωση περνούσαν την ίδια ώρα από το σημείο όπου έπαθε την ανακοπή και δύο γιατροί του Κέντρου Υγείας Καλλονής.
Όλοι μαζί έπεσαν πάνω στο 71χρονο άνδρα και αφού τον επανέφεραν στη ζωή με τον απινιδωτή, του έδωσαν στη συνέχεια τις πρώτες βοήθειες με τα κατάλληλα φαρμακεία, το διασωλήνωσαν και κατάφεραν στο τέλος να τον φτάσουν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με δική του αναπνοή.
Τώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και οι θεράποντες γιατροί του κάνουν ότι μπορούν, για να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει για τη ζωή του.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους…
Και θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ενώ έχει υπερδιπλασιαστεί το βάρος της εργασίας που προσφέρει λόγω και του μεταναστευτικού, εν τούτοις στις τελευταίες προκηρύξεις θέσεων προσωπικού για όλη την Ελλάδα, το παράρτημα της Μυτιλήνης εξαιρέθηκε και δεν ενισχύθηκε με ανθρώπινο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου