Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Διοικητής ΑΧΕΠΑ: Η ΠΟΕΔΗΝ ακολουθεί διατεταγμένη υπηρεσία!!!

Την άποψη ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ακολουθεί διατεταγμένη υπηρεσία, που δεν έχει καμία σχέση με το ήθος του συνδικαλισμού, εξέφρασε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Τάσος Σπανός, μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4, την εκπομπή «Πες μου το θέμα» και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Αρβανίτη.



Ο κ. Σπανός αναφερόμενος στις προσλήψεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ δήλωσε πως «Το ΕΣΥ δε θα πεθάνει, αλλά θα ζήσει έχοντας δημόσιο χαρακτήρα. Οι δεσμεύσεις του υπουργού και της κυβέρνησης προχωράνε».
 
Μέσα στο 2017 το ΑΧΕΠΑ θα αποκτήσει μια κανονικότητα, μετά τις σχετικές προσλήψεις, ώστε να γίνουν τα αναγκαία βήματα μπροστά, σημείωσε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ.
 
Απαντώντας στην στάση που κρατά η ΠΟΕΔΗΝ απέναντι στις διοικήσεις των νοσοκομείων και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο κ. Σπανός δήλωσε ότι «Ρόλος της ΠΟΕΔΗΝ είναι ο συνδικαλιστικός ρόλος και το συνδικαλιστικό ήθος, όπου πρέπει να διεκδικείς το καλύτερο δυνατό, να διεκδικείς συνθήκες ισονομίας και καλύτερες εργασιακές συνθήκες για τους συναδέλφους που εκπροσωπείς, και να στηρίζεσαι στη μαχητικότητα αυτών των ανθρώπων η οποία θα πηγάζει από το αληθές του δίκαιου τους».
 
«Η ΠΟΕΔΗΝ ακολουθεί διατεταγμένη υπηρεσία που δεν έχει καμία σχέση με το ήθος του συνδικαλισμού. Όταν λένε ότι στο ΑΧΕΠΑ έχουμε 8 ώρες καθυστέρηση στη γενική εφημερία λένε ψέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου