Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Οκτώ ασθενοφόρα της 5ης ΥΠΕ περνάνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την ακινησία στο ΕΚΑΒ.Δυο νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας .Ανακοινώθηκε η δημιουργία δυο νεων τμημάτων στα Φάρσαλα και Αγιά

foto: Από την παράδοση παραλαβή στα γραφεία της 5ης ΔΥΠΕ

Ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που κρατούσαν καθηλωμένα 8 ασθενοφόρα από το 2014 στην Θεσσαλία και η συνεργασία 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και Διοίκησης ΕΚΑΒ έγινε πράξη.

Στόχος όπως δήλωσε στα εγκαίνια του τμήματος ΕΚΑΒ στο Μουζακι , ο αντιπρόεδρος Μίλτος Μυλωνάς να χαρτογραφηθεί οι περιοχή ώστε και με την σημερινή καταγραφή και συνεργασία  του περιφερειακού  διευθυντή της 5ης Υγειονομικής περιφέρειας Νέστωρα Αντωνίου να γίνουν χρήσιμα τα ακίνητα  ασθενοφόρα  και να περάσουν στην ενεργό δράση και στην υπηρεσία του πολίτη.
Έτσι από σήμερα 8 ασθενοφόρα της 5ης ΥΠΕ περνάνε στο ΕΚΑΒ ενώ δυο από αυτά έρχονται να ενισχύσουν το τμήμα ΕΚΑΒ Καρδίτσας.
Στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του ΕΚΑΒ ανακοινώθηκε και η δημιουργία νέων τμημάτων ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα και την Αγιά, ώστε στα μέσα Σεπτεμβρίου ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης συνοδευόμενος και με κυβερνητικούς παράγοντες να εγκαινιάσει στον Παλαμά το τμήμα ΕΚΑΒ, και να υπάρχουν ήδη στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ τα 8 αυτά ασθενοφόρα.



foto: Από την παράδοση παραλαβή στα γραφεία της 5ης ΔΥΠΕ

ΠΗΓΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου