Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Οδηγός παρέσυρε κοπέλα με το αυτοκίνητο – Τον ξυλοκόπησαν και επιτέθηκαν στο ΕΚΑΒ οι συγγενείς της

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/08) στην οδό Ναυπάκτου στη Λαμία, με μια 18χρονη Ρομά να παρασύρεται από αυτοκίνητο και να ακολουθεί ο ξυλοδαρμό του οδηγού από συγγενείς της στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι συγγενείς της επιτέθηκαν λεκτικά και στους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο να παράσχουν πρώτες βοήθειες.

Ο 58χρονος οδηγός γλύτωσε μετά την επέμβαση της αστυνομίας και ενώ δέχτηκε άγριο κυνηγητό και χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του είχαν σκίσει τα ρούχα και ως αποτέλεσμα ήταν να γίνουν δύο προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν καταδιωκτικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα η νεαρή, είχε χτυπήσει στο πόδι και διακομίστηκε με το ασθενοφόρο για πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο οδηγός κατέφυγε στο Νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες εξαιτίας των χτυπημάτων που του κατάφεραν, στο πρόσωπο.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου