Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΑΒ: Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση




28.03.2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τα μνημονιακά χρόνια των κυβερνήσεων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημάδεψαν τον χώρο του ΕΚΑΒ αλλά και της Υγείας, με περικοπές δαπανών τόσο σε επίπεδο προϋπολογισμών, όσο και σε μειώσεις μισθών – επιδομάτων – εξαιρέσιμων των εργαζομένων.

Αποτέλεσμα όλων αυτών έφτασαν το ΕΚΑΒ χωρίς αξιοπρεπείς υλικοτεχνική υποδομή (ασθενοφόρα, τηλεφωνικό κέντρο, επικοινωνίες ενσύρματες και ασύρματες, συνεργεία, τεχνικές υπηρεσίες, διοικητικές υπηρεσίες, αεροδιακομιδές) αλλά και προσωπικό το οποίο μειωνόταν μέσα από τις διαδικασίες της συνταξιοδότησης.

Με μαθηματική ακρίβεια η απαξίωσή του και το πέρασμά του στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ήταν θέμα χρόνου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε τα τελευταία 2 χρόνια, σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι παρακολουθούν και νοιώθουν την διαφορά αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ προς το σύνολο της κοινωνίας πανελλαδικά.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι, παρά την «μαύρη» προπαγάνδα των υποστηρικτών «ακόμα» των κυβερνήσεων που μας έφεραν στα μνημόνια, την χρεοκοπία, την εξαθλίωση και την φτωχοποίηση οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να εξοφλούνται στην ώρα τους τα εξαιρέσιμα, τις υπερωρίες, τα εκτός έδρας, το επίδομα στολής και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου