Τρίτη 2 Μαΐου 2017

257 μόνιμοι σε νοσοκομεία ΕΟΦ και ΕΚΑΒ!!!

Προσκλητήριο διορισμού σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ και αποφοίτους Λυκείου απευθύνει το ΑΣΕΠ, με νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Ο νέος διαγωνισμός αφορά στην επιλογή 257 υπαλλήλων τακτικών θέσεων σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ και φορείς εποπτευόμενους από το υπουργείο Υγείας. Η προκήρυξη στάλθηκε ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Σύμφωνα με το κείμενο της προκήρυξης, θα προσληφθούν 54 υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στις ειδικότητες: Διοικητικού – Οικονομικού, Ειδικών Παιδαγωγών, Επιστήμης Υπολογιστών, Κοστολόγων, Κτηνιάτρων, Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Μηχανολόγων-Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Νοσηλευτικής, Οικονομικού, Πληροφορικής, Στατιστικής και Τεχνικών Ασφαλείας.
Στην κατηγορία της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα διατεθούν 59 θέσεις, που ανά ειδικότητα έχουν ως εξής: Διοίκησης και Οικονομίας, Διοίκησης Μονάδων Υγείας, Διοικητικού – Λογιστικού, Λογιστικής, Μαιευτικής, Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων, Νοσηλευτικής και Πληροφορικής.
Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (144 θέσεις) ζητούνται οι ειδικότητες: Διοικητικών Γραμματέων, Μαγείρων, Οδηγών, Τεχνικών, Πληροφορικής, Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Προσωπικού Η/Υ, Τεχνικών Αμαξωμάτων, Ηλεκτρολόγων Οχημάτων, Ηλεκτροτεχνιτών, Θερμαστών, Κλιβανιστών-Απολυμαντών, Μηχανικών Αυτοκινήτων, Υδραυλικών, Θερμοϋδραυλικών, Ψυκτικών και Τηλεφωνητών.
Οι 257 θέσεις κατανέμονται σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της Περιφέρειας, της Αττικής και στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι για τις περισσότερες από αυτές απαιτείται εμπειρία, ενώ ο κατάλογος των πρόσθετων προσόντων, ανάλογα με την ειδικότητα, περιλαμβάνει: γνώση ξένης γλώσσας, χειρισμό Η/Υ, επαγγελματική ταυτότητα λογιστή, μεταπτυχιακά, άδεια άσκησης επαγγέλματος (για νοσηλευτές, μαίες, τεχνίτες διαφόρων ειδικεύσεων κ.λπ.). Για κάποιες ειδικότητες η απαιτούμενη εμπειρία φτάνει τα τρία χρόνια.
Από τον πίνακα των θέσεων προκύπτει με σαφήνεια ότι για τις απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές υπάρχει ως βαθμολογούμενο και το κριτήριο της εντοπιότητας. Σημειώστε ότι οι θέσεις ΔΕ Τηλεφωνητών θα καλυφθούν από τυφλούς πτυχιούχους των Σχολών Εκπαίδευσης Τυφλών Τηλεφωνητών.
Οι αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (asep.gr) εντός προθεσμίας 20 ημερών.
Οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι –αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή– να καταθέσουν την έντυπη μορφή της αίτησης μαζί με τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις ιδιότητές τους με συστημένη επιστολή στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου