Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΜΑ-ΕΚΑΒ: ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΡΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΩΝ!!!


06.02.2017

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΡΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Εδώ και 1 1/2 χρόνο ζούμε το θέατρο του παραλόγου και οι σκηνοθέτες του θέλουν να πείσουν ότι ο γάιδαρος ή καλύτερα στην περίπτωσή τους το μουλάρι πετάει!!!

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τους “συνδικαλιστές” του χώρου μας - που τόσα χρόνια σιωπούσαν τόσο που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι κάποια αναπηρία τους είχε βρει και σαν καλοί διασώστες τους συμπονούσαμε - να μιλούν στα κανάλια, να φωνάζουν σε ολιγάριθμες διαδηλώσεις πλανημένων, να καβαλάνε μουλάρια στους δρόμους της Αθήνας, να δένονται σε κολώνες υπουργείων, να χτίζουν πόρτες υπουργείων, να καταστροφολογούν και να βλέπουν επιτέλους ότι το ΕΚΑΒ καταρρέει και φυσικά ξεπουλιέται!!!!

Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια παράθεση – ανασκόπηση των ψεμμάτων και της τερατολογίας με την ευκαιρία της νέας χρονιάς!!!

1.  Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 2015 ήταν τότε που θυμήθηκαν ότι λήγει ο διαγωνισμός για την προμήθεια των ασθενοφόρων και φώναζαν ότι δεν θα τα πάρουμε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται για το ΕΚΑΒ!!! Τελικά πήραμε αυτά που μπορούσαμε να πάρουμε χωρίς να πληρώσει ο πολίτης επιπλέον χρήματα για το ίδιο προϊόν, επειδή απλά θα ήταν για άλλη περιφέρεια. Είναι δε γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την αγορά καινούριων οχημάτων και σήμερα είμαστε στο στάδιο της έκδοσης της έγκρισης σκοπιμότητας της προμήθειας 233 οχημάτων.
2.  Ιδιωτικοποιούνται οι αερομεταφορές και μεταφορές με πλωτά φώναζαν πριν από λίγους μήνες και περικύκλωναν τη βουλή με ασθενοφόρα δίνοντας παραστάσεις για τις κάμερες, μιλώντας με ύφος μεγαλοπαράγοντα με τους ανάλογους κομματικούς μεγαλοπαράγοντες που στην πραγματικότητα τους καθοδηγούν!!! Η αλήθεια όμως ήταν ότι πάνω σε μια διάταξη που ισχύει πολλά χρόνια τώρα και με βάση την οποία γίνονταν μέχρι τώρα οι μεταφορές με πλωτά, πέρασε μια χρηματοδότηση προς το ΕΚΑΒ της τάξεως των 24.000.000. ευρώ ανά χρόνο!!! Χρήματα που είναι απαραίτητα τόσο για να εξοφληθεί το τεράστιο χρέος που συσσώρευσαν οι προηγούμενες διοικήσεις προς την Πολεμική Αεροπορία, όσο και για να συνεχίσουν να λειτουργούν οι αεροδιακομιδές. Στα πλαίσια άλλωστε της ιδιωτικοποίησης και της εγκατάλειψης ξεκίνησε ήδη η επισκευή των ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ που είχαν εγκαταλειφθεί χωρίς συντήρηση προκειμένου η αεροδιακομιδές να γίνονται με τα δικά μας μέσα και να πέσει το κόστος κάτω από τα 10.000.000€. Επίσης από τα τέλη του Οκτώβρη του 2016, λειτουργεί η Βάση Αεροδιακομιδών της Σύρου, λειτούργησε για πρώτη φορά πρόγραμμα κάλυψης της Χαλκιδικής και σχεδιάζεται η κάλυψη με Βάση Αεροδιακομιδών των νησιών του Β. Αιγαίου, στη Μυτιλήνη εντός του 2017!!! Οποία αδιαφορία και εγκατάλειψη λοιπόν!!!

3.  Ήταν το τέλος του 2015 πάλι, όταν κυκλοφορούσαν τον πίνακα με το νέο μισθολόγιο που επέβαλαν οι δανειστές και διέδιδαν ότι θα μας κόψουν δραστικά τις αποδοχές!!! Ποτέ δεν κυκλοφόρησαν όμως και την υποσημείωση του πίνακα που τελικά ήταν και η ουσία αφού όπως αποδείχτηκε οι αποδοχές μας δεν μειώθηκαν όπως και όσο έλεγαν. Δεν λέει κανείς ότι με τους δανειστές πάνω από το κεφάλι μας ως κράτος και με απλή διαχείριση ΣΥΡΙΖΑ γίναμε πλουσιότεροι αλλά καλό είναι να λέμε και την αλήθεια και όχι τέρατα!!!
4.  Νοέμβριος του 2016 όταν ανακαλύπτουν ότι χάθηκε και το νοσηλευτικό επίδομα για το 2017!!! Μπήκε Γενάρης και με τα χιόνια και το νοσηλευτικό μαζί!!! 
5.  Δεκέμβριος του 2016 διαδίδουν ότι η αποζημίωση για τη στολή χάθηκε!!! Η αλήθεια είναι ότι η αποζημίωση για τη στολή είναι σαν τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία, το οποίο θα περάσει σε λίγες μέρες από τη Βουλή. Ίσως το ότι η τροπολογία θα περάσει σε ένα τέτοιο νομοσχέδιο, να είναι ευκαιρία για μερικούς παθολογικούς ψεύτες να δουν τι θα κάνουν με την πάθησή τους αφού θα αναγκαστούν αν το πάρουν στα χέρια τους!!!
6.  Μιλούν διαρκώς για μηδενικές προσλήψεις!!! Η αλήθεια είναι ότι με διαγωνισμό προσλήφθηκαν, μέσω ΑΣΕΠ, πριν ένα χρόνο 186 Πληρώματα Ασθενοφόρων - ο διαγωνισμός ο οποίος υποτίθεται ότι θα προκηρυσσόταν επί Γεωργιάδη αλλά δεν...!!! - Επίσης έχει προκηρυχτεί  νέος διαγωνισμός άλλων 100 θέσεων Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, πάλι μέσω ΑΣΕΠ και ετοιμάζεται άλλος διαγωνισμός για 40 επιπλέον Πληρώματα Ασθενοφόρων. Τελικά μέσα σε δυο χρόνια (2015-2017) θα καλυφθεί το 74% των αποχωρήσεων έξι χρόνων κρίσης στο ΕΚΑΒ ή αλλιώς το 100% των αποχωρήσεων 2010-2014.
7.  Διαμαρτύρονται διαρκώς για κακή διαχείριση των μεταθέσεων και μετατάξεων και μιλούν για δόλια αδιαφάνεια την ίδια ώρα ώρα που στην Αθήνα ειδικά, είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν στρατό αδικημένων συναδέλφων αφού αυτοί διαχειρίζονταν τις μεταθέσεις όταν στο παρελθόν συνδιοικούσαν. Γι αυτό άλλωστε και έκαναν την κατάληψη του υπηρεσιακού συμβουλίου γιατί απλά δεν συνδιοικούν πια και το υπηρεσιακό θα αποφασίσει ανεπηρέαστο χωρίς υποβολείς... Όσο για το τι έκαναν με τις μετατάξεις...ρωτήστε τους συγγενείς και τους φίλους τους. Κάποιοι από αυτούς πρέπει επετειακά να κάνουν Πάσχα την Μ. Πέμπτη!!!
8.  Φωνάζουν για διώξεις εργαζομένων χωρίς να μπορούν να δείξουν καθαρά μια αδικία!!! Από την άλλη η συνδιοίκηση που άσκησαν καλλιέργησε ένα όργιο ατιμωρησίας τόσο που οι τίμιοι διασώστες να ντρέπονται για κάποιες συμπεριφορές συναδέλφων τους που τους “λέρωναν” γιατί έμεναν ατιμώρητες!!! Τώρα για αυτά αποφασίζει το πειθαρχικό του Υπουργείου δηλαδή ο Εισαγγελέας.
9.      Νοθεύουν διαρκώς τη σύσταση των Γενικών Συνελεύσεων με την προσέλευση συνταξιούχων που παλιά “έκαναν κουμάντο”, οι οποίοι διαμαρτύρονται εν χωρώ με τους λιγοστούς εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ γιατί δήθεν με την καινούρια Διοίκηση θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!!! Κοιτάτε ψιλά “κύριοι”, ο ουρανός είναι στη θέση του ακόμα...διαβάστε τώρα “ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ” και δείτε “ΣΚΑΙ” για να παίρνεται μαθήματα ψευδολογίας.

Αυτά είναι μερικά από τα ψέμματα και τα τέρατα που έχουμε ακούσει και κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα θα πουν....εκτός κι αν τους βοηθήσει η πλήρης ανάγνωση του νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου