Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΜΑ-ΕΚΑΒ: Η υγεία να έρθει στα χέρια των ειδικών!!!




«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ»


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ


Κύριοι Υπουργοί

Με το έγγραφο μας αυτό σας ζητάμε να αναλάβετε πρωτοβουλία για το καλό της χώρας. 
Όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες η ΠΟΕΔΗΝ με στοιχεία που δεν αμφισβητούνται, απέδειξε ότι το έργο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σαμποτάρεται από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ - οι οποίοι για να είναι αρεστοί σε σας- επειδή εσείς  τους διορίσατε - λένε ψέματα και σας κοροϊδεύουν, για ένα σοβαρό θέμα, όπως η γρίπη. 
Οι ειδικοί επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν πιάνουν μπάζα μπροστά στα λαγωνικά της ΠΟΕΔΗΝ, που συλλέγουν τα στοιχεία για τη γρίπη από τη πηγή, καθημερινά από μικρές φάρμες (ωχ αυτό είναι από τη διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ). 
Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται καθημερινά στα Γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ, όπου ο Πρόεδρος και η ομάδα πέριξ αυτού, τα επεξεργάζονται και τα ανακοινώνουν στα αγαπημένα τους ΜΜΕ, για να γνωρίζει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια και όχι αυτά που του σερβίρουν οι παπατζήδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Για τους λόγους αυτούς ζητάμε από σας ΑΜΕΣΑ:

  • Να αναθέσετε στην ΠΟΕΔΗΝ τη δουλειά του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο αφορά το θέμα της γρίπης, εάν θέλετε ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ στοιχεία.

  • Η ειδική ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ που δουλεύει για τη γρίπη, να αναλάβει και την επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς του Εξωτερικού για να έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Η επιστημονική κατάρτιση της ομάδας της ΠΟΕΔΗΝ - και ιδιαίτερα του κ. Προέδρου - είναι γνωστή στα πέρατα της οικουμένης (όπως ανέδειξε πρόσφατα με άρθρο του ο Guardian…)

Κύριοι Υπουργοί μην καθυστερείτε!!!
Η Χώρα κινδυνεύει!!! 
Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου