Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 9 Θράκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 9 ΘΡΑΚΗΣ


Σχετικά με τα έγγραφα που κοινοποιήθηκαν σήμερα στο παράρτημα του ΕΚΑΒ, με τα οποία η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απειλεί με πειθαρχικές διώξεις και περικοπές μισθών των μελών μας, στην περίπτωση που δεν σταματήσουν βιαίως την επίσχεση εργασίας μας, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ. Πετύχατε το στόχο σας!
2. Η τρομοκρατία που εξαπολύσατε είχε ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στα μέλη μας.
Τα μέλη μας, φοβούμενα πραγματικά καταρχήν τις περικοπές μισθών που εξαγγείλατε και αφετέρου την άσκηση πειθαρχικών διώξεων, αποφάσισαν στο ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που τελούσαμε.
3. ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι:
[α] στην επίσχεση εργασίας προβήκαμε διότι βιώνουμε οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης, λόγω της εκ μέρους σας μη καταβολής των δεδουλευμένων μας.
[β] Η γενόμενη επίσχεσης εργασίας είναι το ΕΣΧΑΤΟ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ που ασκήσαμε, δεδομένου ότι οι επί ενός έτους διαβεβαιώσεις σας για καταβολή των οφειλομένων αποδείχθηκαν αναληθείς.
[γ] Το ποσοστό ασφαλείας που εργάζεται και στο ολιγοήμερο διάστημα επίσχεσης ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 65%!
[γ] Αντί να ευαισθητοποιηθεί η Διοίκηση του ΕΚΑΒ προς εξόφληση των δεδουλευμένων μας, που τόσο έχουμε ανάγκη, εξαπολύει σε βάρος των μελών μας απειλές για πειθαρχικά και περικοπές μισθών!!
ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ η Διοίκηση του ΕΚΑΒ στους ήδη εξαντλημένους οικονομικά εργαζομένους της, που καθημερινά δίνουν μεγάλες μάχες με τη ζωή και το χρόνο, νέες περικοπές μισθών, διότι τόλμησαν να διεκδικήσουν – μέσω της επίσχεσης εργασίας- τα δεδουλευμένα τους!
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ κ. Πρόεδρε και Αντιπρόεδρε του ΕΚΑΒ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΠΕΔΩΣΕ!
Αναστέλλουμε την Επίσχεση Εργασίας, διότι δεν αντέχουμε οικονομικά νέες περικοπές των μισθών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου