Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΟΧΙ στον εμπαιγμό - κοροϊδία - εργασιακή ομηρεία των «ηρώων»

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Παρά τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις του «υπάρχει ελπίδα» κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, περί ετήσιας παράτασης όλων των συμβασιούχων, η κυβέρνηση προχωρά σε 6μηνη παράταση έως 31/6/2024.

Η αλλαγή θέσης της κυβέρνησης και του κ. Χρυσοχοΐδη μόνο «τυχαία» δεν είναι. 

Αποτυπώνει τις πραγματικές προθέσεις της που δεν είναι άλλες από τη «μείωση» των συμβασιούχων, το τέλος των Ειδικών Νοσηλευτών (μόλις έρθουν οι νέοι ειδικευόμενοι), την παράταση των ΣΟΧ μέχρι την ολοκλήρωση των διαγωνισμών για τους εργολάβους και την παράταση στα 3μηνα στη διαχείριση των Διοικήσεων με σαφή προσανατολισμό τη μη ανανέωση.

Πέραν του εμπαιγμού και της κοροϊδίας από κυβέρνηση - Χρυσοχοΐδη, εκτεθειμένη είναι πλέον και η πλειοψηφία του Σωματείου, που μήνες τώρα υμνούσε τον «υπάρχει ελπίδα» Χρυσοχοΐδη, στηρίζοντας τις κυβερνητικές επιλογές και το πρόγραμμα της Ν.Δ. με συνεχείς αναφορές περί «θετικών» παρεμβάσεων του Υπουργού και της κυβέρνησης. 

Ήταν οι ίδιοι που διαβεβαίωναν τους εργαζόμενους, περί «δεσμεύσεων» για ετήσια παράταση. 

Και τώρα, ψάχνουν τρόπο να περιορίσουν τις αντιδράσεις.

Εμείς, θα πάρουμε πρωτοβουλίες για να υπάρξει άμεση αγωνιστική απάντηση στα άθλια κυβερνητικά σχέδια, προτείνοντας κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας.

ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου