Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Εκπαίδευση πληρωμάτων ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΛ

Στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας λαμβάνει χώρα σήμερα Πέμπτη η πρώτη εκπαίδευση, το πρώτο πρόγραμμα της τέταρτης έκδοσης συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πληρωμάτων ασθενοφόρου. ΕΓια το λόγο αυτό εκπαιδευτική ομάδα από την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο αμφιθέατρο του ΠΓΝΛ.

Για τρεις μέρες διασώστες ενημερώνονται για όλα τα πρωτόκολλα επειγόντων περιστατικών με επιστημονική πρακτική επάρκεια.

Η αναισθησιολόγος – επειγοντολόγος – διευθύντρια εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, κα Βασιλική Δημητροπούλου που διοργάνωσε την ενημέρωση, αναφερόμενη στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, υπογράμμισε: «Οι συνάδελφοι από τη Λάρισα ανταποκρίθηκαν άμεσα με όλες τους τις δυνάμεις τους στο να καλύψουν αυτό το υγειονομικό χάος, αυτή την υγειονομική καταστροφή. Άρα και η εκπαίδευση στις μαζικές απώλειες ζωής φάνηκε πως τότε τους είχε καταστήσει ικανούς να αντιμετωπίσουν αυτό που κανείς μας δε θα ήθελε να αντιμετωπίσει» .

«Ένα από τα αιτήματα ήταν να εκπαιδευτούμε, να πάρουμε περισσότερες γνώσεις για να υπηρετούμε ακόμη καλύτερα τα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε επί καθημερινής βάσης» επεσήμανε ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

         

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου