Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Η καρδιά του Δήμου Πύλης χτυπάει δυνατά και στους αθλητικούς χώρους



Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση στον τομέα της Υγείας στο δήμο Πύλης παίζει η κ. Χαρά Καλλιώρα. Η αντιδήμαρχος υγείας και εν ενεργεία ιατρός στο κέντρο υγείας Πύλης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που άπτονται του αθλητισμού. Με δηλώσεις του στο goal-trikala.gr μετά το τέλος της παράδοσης των απινιδωτών στους αθλητικούς συλλόγους σημείωσε:

Ευχαριστώ τους διασώστες του ΕΚΑΒ που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μου στην εκπαίδευση σωστής χρήσης του απινιδωτή που παραδόθηκε στον εκάστοτε εκπρόσωπο του σύλλογου.

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα που ανταποκρίθηκε άμεσα στα νέα δεδομένα της υποχρεωτικής παρουσίας απινιδωτή σε αθλητικό χώρο.

Είναι ενθαρρυντικό ότι κατά την παρουσίαση οι ομάδες εκδήλωσαν αμέριστο ενδιαφέρον για την εκμάθηση παροχής πρώτων βοηθειών ενώ θα ακολουθήσουν τα αντίστοιχα σεμινάρια από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στόχος του Δήμου Πύλης είναι η πρόληψη για την ασφάλεια των πολιτών και των αθλητών. Η καρδιά του Δήμου Πύλης χτυπάει δυνατά και στους αθλητικούς χώρους.

goal-trikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου