Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Εγκαταστάσεις ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων

Την παραχώρηση χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων στο ΕΚΑΒ Κρήτης για την ανέγερση – δημιουργία χώρων στέγασης, εκπαίδευσης και συντήρησης των οχημάτων του αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Την εισήγηση έκανε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Μπέας και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο. Το ΕΚΑΒ Κρήτης είχε καταθέσει αίτημα από τον Νοέμβριο του 2011 για την παραχώρηση χώρου δεδομένου ότι το Νοσοκομείο διαθέτει ελεύθερες εκτάσεις πλησίον του ελικοδρομίου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση- δημιουργία του κτηρίου του.

A) Εγκρίνει την παραχώρηση της χρήσης χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων για την ανέγερση- δημιουργία χώρων στέγασης, εκπαίδευσης και συντήρησης οχημάτων για την εξυπηρέτηση σχετικών αναγκών του ΕΚΑΒ Κρήτης.

B) H ανωτέρω έγκριση δίδεται υπό τον όρο ότι πρέπει να υποβληθούν για τη λήψη συγκεκριμένης απόφαση επί των όρων παραχώρησης στην τεχνική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων για αξιολόγηση και στη συνέχεια στο Δ.Σ. προς έγκριση:

1) Μελέτη και τεχνική έκθεση,

2) Άδεια οικοδομής,

3) Τοπογραφικό με οριοθέτηση του τμήματος του χώρου που θα παραχωρηθεί κατά χρήση στο ΕΚΑΒ.

haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου