Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΜΑ-ΕΚΑΒ: Η χολέρα και ο Πρόεδρος!!! Το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ!!!


Ήδη κυκλοφορεί στα γνωστά site, στα κανάλια ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ, το νέο μυθιστόρημα του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, με τίτλο το «Έλενα στα χρόνια της χολέρας».
Με αφορμή γεγονότα και υποθέσεις που συμβαίνουν –ή νομίζουμε ότι συμβαίνουν- στο Έλενα, ο Πρόεδρος φτιάχνει μια ιστορία που κεντρίζει τη φαντασία του απλού ανθρώπου και το κάνει να αγωνιά για το τέλος. Είναι τέτοια η πλοκή της ιστορίας και τα ευρήματα –που παρουσιάζονται σε βάθος χρόνου- που κάνουν την αφήγηση μοναδική.
Είναι τέτοια η δυναμική που εκπέμπει με τη γραφή του ο Πρόεδρος, ώστε το μυθιστόρημα του με τη χολέρα να είναι πρώτη είδηση στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μπροστά και από τη παρουσία του κ. Πρωθυπουργού στης Η.Π.Α και στις Βρυξέλλες.
Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς . Κομβικό σημείο ανάδειξης του ταλέντου του Προέδρου ήταν η απρόσμενη ανάδειξη της Κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ και των δεινών  που έχει προκαλέσει στη χώρα. Μέχρι τότε ασχολιόταν με ύμνους και θριαμβευτικά σχόλια  για το ΠΑΣΟΚ και τη Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.
Βέβαια μας είχε προϊδεάσει για το πηγαίο ταλέντο του με τα προηγούμενα αφηγήματα  του όπως «Μείναμε από μπαταρία» , «Μηνύω όποιο γουστάρω» και το τελευταίο του με τίτλο «η Ιλαρά , τα αντιδραστήρια και οι κρυμμένοι ασθενείς» όπου και σε αυτά  διαπραγματευόταν-με την ίδια συγγραφική προσέγγιση- τα θέματα  των Ιστοριών του. Και αυτά είχαν τύχει ιδιαίτερης προβολής και μεταχείρισης από τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα ΑΝΤ1- ΣΚΑΙ, αλλά μικρότερης στο κόσμο.
Στη πλοκή των ιστοριών του υπάρχουν πρόσωπα – σε όλες τις Ιστορίες του- που έχουν κυρίαρχο ρόλο και θέση. Τέτοιο πρόσωπο είναι και ο Παύλος, που είναι πίσω από κάθε κακό που συμβαίνει στην Υγεία και στη χώρα.
Περιμένουνε με αγωνία την επόμενη Ιστορία του Προέδρου. Και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της.


Υ.Γ 1 :  Οι πληροφορίες ότι την ιστορία για τη χολέρα του την είπε ένας  Εξωγήινος σε μια βόλτα του στον Υμηττό, ελέγχονται για την αξιοπιστία τους….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου