Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Παραδόθηκαν τα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας από το ίδρυμα «Στ. Νιάρχος»Τα 17 νέα ασθενοφόρα παραδόθηκαν και επισήμως σήμερα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τα στελέχη του από τη μία να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανανέωση του στόλου κατά 50% σε τοπικό επίπεδο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων να τονίζουν και πάλι την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού.
Η τελετή παράδοσης έγινε σήμερα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στη Λάρισα από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους.  Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό που τρέχει από πλευράς Σώματος και περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και στην ενίσχυση του προσωπικού, συμπληρώνοντας ότι θα ακολουθήσει αγορά ασθενοφόρων για διάφορες περιοχές της χώρας, από ιδίους πόρους!
Από τα 17 ασθενοφόρα, από 3 θα μετακινηθούν στον Νομό Καρδίτσας και άλλα τόσα σ αυτόν των Τρικάλων, 4 στη Μαγνησία και 7 στον Νομό Λάρισας, με την ανανέωση του στόλου έστω και σε ποσοστό 50% να προκαλεί την ικανοποίηση τόσο του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου, όσο και της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλικής Αυγέρη.
Από την άλλη πάντως οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συμπληρώνουν πως η ανανέωση του στόλου σε ποσοστό 50% είναι μία σημαντική κάλυψη των αναγκών του Σώματος, έστω και αν αυτή προέρχεται από δωρεά ιδιώτη και όχι από την Πολιτεία, ενώ επισημαίνουν ότι απαιτείται και ενίσχυση του προσωπικού.Παραδόθηκαν τα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας από το ίδρυμα «Στ. Νιάρχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου