Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ο Παύλος Πολάκης έπιασε “στα πράσα” συνεργάτη του “παρακράτους” στο Σισμανόγλειο να σαμποτάρει τη Δημόσια Υγεία για να βλάψει την κυβέρνηση



Δεν υπάρχει αυτό που αποκάλυψε πριν λίγη ώρα στον λογαριασμό του στο facebook ο αν. Υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης! 
Νοσηλευτρια στο Σισμανόγλειο, “σαμποτάριζε” ανοιχτά τις υπηρεσίες Υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο, στην προσπάθειά της να “αμαυρώσει” την εικόνα της Δημόσιας Υγείας, της Διοίκησης του Νοσοκομείου αλλά και της κυβέρνσηης, στους πολίτες, προκαλώντας αίσθημα δυσαρέσκειας και αντίδρασης … Έγραψε ο Παυλος Πολάκης:
Μιλάμε για παρακράτος με χιλιάδες πλοκάμια….ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ !!!!!
Χθες το πρωί, ο αδελφός μιας συνεργάτιδας μας στο υπουργείο χειρουργήθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Αθήνας. Όλα πήγαν καλά και μεταφέρθηκε στο θάλαμο νοσηλείας της κλινικής. Το απόγευμα η συνεργάτης μας πήγε να τον επισκεφθεί. Είδε λοιπόν πως τα σεντόνια είχαν λερωθεί (όπως και άλλων ασθενών) και απευθύνθηκε σε μια νοσηλεύτρια της βάρδιας ζητώντας να τα αλλάξουν. Η απάντηση ήταν ότι ”δεν έχουμε φέρτε απ' το σπίτι”. Χωρίς η συνεργάτης μας να πει ποια είναι (μέχρι το τέλος της ιστορίας) απευθύνθηκε στον προϊστάμενο ο οποίος της απάντησε και με απότομο τρόπο “έτσι είναι κυρία μου ο δημόσιος τομέας, δεν υπάρχουν λεφτά γι' αυτόν“!!! Η συνεργάτης μας επιμένει “όχι κύριε μου ξέρω ότι έχετε χρήματα και μάλιστα πολλά εδώ και 1,5 χρόνο ειδικά και ότι με αυτά που μου λέτε με κατευθύνετε στον ιδιωτικό τομέα“. Ο προϊστάμενος και με επιτιμητικό τρόπο επιμένει λέγοντας ότι δεν έχουμε και “ποια είστε εσείς που ξέρετε πως έχει χρήματα το νοσοκομείο !!”
Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ….
Η συνεργάτης μας ως όφειλε απευθύνθηκε στο διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος μαζί με την νοσηλευτική υπηρεσία ήρθε και έκανε έλεγχο στον όροφο για το αν υπάρχει ιματισμός. Σε μισή ώρα Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ βρέθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους τους ασθενείς που χρειαζόταν και σεντόνια και κουβέρτες και μαξιλαροθήκες !!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000.000 ΕΥΡΩ
Είναι σαφές ότι η διοίκηση έχει εντολές να ελέγξει πειθαρχικά το περιστατικό που δεν πρέπει να επαναληφθεί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου