Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Καταγγελία της λειτουργίας του Σωματείου Εργαζομένων από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφισσες, συνάδελφοι

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Σωματείου μας, θέσαμε σαν παράταξη την πλήρη ενημέρωση των μελών του, σε ότι έχει να κάνει με την σωστή και δημοκρατική λειτουργία του.

Αυτή την πρόταση την στήριξαν όλα τα μέλη του Σωματείου. 

Εχθές το Σωματείο όμως έβγαλε μονομερώς την κάτωθι ανακοίνωση χωρίς να ενημερωθεί το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ από την μία πλευρά καταγγέλλει αυτή την μονομερή πράξη του προεδρείου του Σωματείου, αφού ενώ μιλάει εκ μέρους όλου του Δ.Σ. δεν φρόντισε να μας ενημερώσει και από την άλλη στέλνει επιστολή συμπαράστασης στον Πρόεδρο των Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε συνάδελφο του ΕΚΑΒ Αθήνας, η οποία υπηρετεί αποσπασμένη στην Χαλκιδική για τις ανάγκες της υπηρεσίας, όπου εν ώρα υπηρεσίας δέχθηκε την επίθεση του εν λόγω συνδικαλιστή και ζήτησε την συμβολή και υπεράσπιση της Διοίκησης.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ πέρα από την καταγγελία που κάνει, ζητάει και την απόσυρση τις εν λόγω επιστολής συμπαράστασης, μιας και ένας από τους εμπλεκόμενους είναι μέλους του Σωματείου Εργαζομένων Αθήνας.

Παραθέτουμε την κατάπτυστη μονομερή επιστολή συμπαράστασης: 




Αθήνα 08-12-2017
Αρ. πρωτ.: 726 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζόμενων ΕΚΑΒ εκφράζει την συμπαράσταση και στήριξη στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Γεώργιο Παλαιολόγου, καταγγέλλοντας της απόφαση της Διεύθυνσης ΕΚΑΒ-2 να ασκήσει πειθαρχική δίωξη για την συνδικαλιστική του δράση.
Καλούμε την διοίκηση να παρέμβει άμεσα και να αποσύρει την συνδικαλιστική δίωξη.

Οι  εργαζόμενοι, ούτε εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                        Ο Πρόεδρος
      Γ. Γραμματέας




Μαθιόπουλος Γεώργιος
    Κιτσόπουλος Αλέξιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου